Λαμία-Αποκάλυψη: Δεν είναι ατύχημα, αλλά απόπειρα δολοφονίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 08:12 Λαμία-Αποκάλυψη: Δεν είναι ατύχημα, αλλά απόπειρα δολοφονίας

Χαροπαλεύει στην ΜΕΘ 33χρονος με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, χωρίς να έχει ούτε ένα σημάδι από χτύπημα, ούτε καν μώλωπες.

Στο μικροσκόπιο των ανακριτικών αρχών βρίσκεται πλέον η πολύ περίεργη υπόθεση, με θύμα έναν 33χρονο Αλγερινό, ο οποίος χαροπαλεύει από τις αρχές της εβδομάδας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μετά και τις ανησυχίες των θεραπόντων ιατρών από τα ευρήματα στις αξονικές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η Εισαγγελική Αρχή διέταξε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης που φαίνεται να επιβεβαιώνει τις υποψίες για άγριο και ιδιαίτερα "επαγγελματικό" ξυλοδαρμό του 33χρονου, μέσα στις Φυλακές Δομοκού, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε λιπόθυμος από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους την περασμένη Κυριακή (3/3) χωρίς να φέρει κάποιο εξωτερικό χτύπημα και η επίσημη εκδοχή όταν διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ήταν πτώση εξαιτίας της λιποθυμίας.

Αρχικά ο ίδιος είχε επικοινωνία, αλλά ποτέ δεν ανέφερε κάτι για επεισόδιο ή ξυλοδαρμό μέσα στις φυλακές. Η κατάσταση της υγείας του όμως επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διασωληνωθεί και να καταλήξει στη ΜΕΘ, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Εν τω μεταξύ οι εξετάσεις έδειξαν πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε διάφορα σημεία του εγκεφάλου, χωρίς να υπάρχουν αντίστοιχα εξωτερικά σημάδια, ούτε καν μώλωπες, που φυσικά δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθούν από μια απλή πτώση.

Εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να δέχτηκε ομαδική επίθεση από συγκρατούμενους του οι οποίοι σε μια τέτοια περίπτωση, ήξεραν πολύ καλά πως να το κάνουν για να μην αφήσουν ίχνη, τουλάχιστον εξωτερικά, ωστόσο να τον έχουν στείλει στην Εντατική.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση