Τουρνουά για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λαμία - Μάθε πως μπορείς να βοηθήσεις

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 09:03 Τουρνουά για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λαμία - Μάθε πως μπορείς να βοηθήσεις

Τα τμήματα υποδομών του Συλλόγου Α. Ο. Λαμίας σε συνεργασία με Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης μας, διοργανώνουν μία μεγάλη γιορτή αγάπης προς τα παιδιά και το συνάνθρωπο με τη συμμετοχή του Εθελοντικού Οργανισμού το « Χαμόγελο του Παιδιού» και το Δήμο Λαμιέων, με τίτλο:

                          « Να είσαι δραστήριος, να είσαι άνθρωπος, παίξε VOLLEYBALL».

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 09:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο της οδού Ανθέων (δίπλα στο 12ο Δημ. Σχολείο Λαμίας), ενώνουμε τις δυνάμεις μας και δίνουμε μία μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους ανθρώπους, μα κυρίως στα παιδιά, που έχουν την ανάγκη μας.

Θα γίνει συλλογή τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και οικιακής χρήσης μέσα από ενδεικτική λίστα που παραθέτουμε παρακάτω, αλλά και ειδών ένδυσης και φαρμάκων για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

  • Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι, χυμούς.
  • Είδη βρεφικής και προσωπικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες περιποίησης βρεφών, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες.
  • Είδης καθαρισμού:  χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης.
  • Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας και κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων,

 Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:  Τη διοργάνωση τουρνουά βόλεϊ για τα τμήματα υποδομών 6-15 ετών,  και χορευτικά από το γυμναστήριο «Εν Κινήσει».

 Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Όποιος θέλει να συνεισφέρει, μπορεί να φέρει πράγματα το Σάββατο στο «Χαλκιοπούλειο»  και την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο της οδού Ανθέων (δίπλα στο 12ο Δημ. Σχολείο Λαμίας) 09:00-15:00.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ …

Τα τηλέφωνα και τα e-mail που μπορείτε να επικοινωνείτε είναι:

Μπαμπάσης Δημήτριος (Υπεύθυνος Ανάπτυξης και υποδομών Α.Ο.Λ.): 6944618521 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση