Ατύχημα με τρένο στα Παλαιοφάρσαλα - Τραυματίστηκαν επιβάτες!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 21:48 Ατύχημα με τρένο στα Παλαιοφάρσαλα - Τραυματίστηκαν επιβάτες!

Η μηχανή έπεσε πάνω στο βαγόνι - «Είναι απαράδεκτοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ....», λέει η κόρη Λαμιώτισσας επιβάτιδας που τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για την αμαξοστοιχία "61" που ξεκίνησε στις 6:00 το απόγευμα από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.

Στον σταθμό των Παλαιοφαρσάλων το τρένο σταμάτησε για να αλλάξει μηχανή. Όμως την ώρα της αλλαγής, από άγνωστη αιτία, η μηχανή έπεσε με μεγάλη δύναμη πάνω στο βαγόνι που πήγε για να "κουμπώσει", με αποτέλεσμα από τη σύγκρουση να υπάρξουν τραυματίες.

Ακολούθησε ένας μικρός πανικός και υπήρξε τουλάχιστον μια ώρα καθυστέρηση για να πάνε τα ασθενοφόρα να παραλάβουν κάποιους τραυματίες για το νοσοκομείο της Λάρισας.

Όπως καταγγέλλει η κόρη Λαμιώτισσας επιβάτιδας που ήταν μέσα στο τρένο, προσπαθούσε επί μια ώρα να επικοινωνήσει με το σταθμό στο Λιανοκλάδι για να μάθει πόση ώρα καθυστέρηση θα έχει το τρένο και πότε θα φτάσει στο Λιανοκλάδι για να παραλάβει τη μητέρα της, αλλά δεν το σήκωνε κανείς. «Η μητέρα μου τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, όπως μου είπε στο τηλέφωνο και θέλαμε να μάθουμε τι ώρα φτάνει για την παραλάβουμε. Καλούσαμε στο 22310 61061 και δεν το σήκωνε κανείς. όταν φτάσαμε το σταθμό είδαμε τον υπάλληλο αν είναι στο γραφείο και το τηλέφωνο δίπλα να χτυπά συνεχώς πολύ σιγά, σαν να ήταν χαμηλωμένο. Η απάντηση που εισπράξαμε γιατί μια ώρα τώρα δεν απαντάει το τηλέφωνο ήταν ότι δεν το άκουγε. Αυτή είναι η απάντηση γιατί τελικά ξεπουλιούνται όλα στην Ελλάδα. Γιατί οι ίδιοι οι εργαζόμενοι έχουν απαξιώσει τους μεγαλύτερους και καλύτερους οργανισμούς. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...», είπε μεταξύ άλλων στο LamiaReport η καταγγέλλουσα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση