Τραγικό τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 36χρονης Μαρίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 11:35 Τραγικό τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 36χρονης Μαρίας

Ο σύζυγός της αναγνώρισε τη βέρα που βρέθηκε στο δεξί της χέρι...

Έκαναν βόλτα στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της Λίμνης βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Κάτοικοι και επισκέπτες που έκαναν βόλτα λίγο μετά τις 12:00΄ χθες το μεσημέρι είδαν να επιπλέει στην άκρη της θάλασσας ένα πτώμα, το οποίο ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Αμέσως ενημερώθηκε το λιμεναρχείο Ιστιαίας - Αιδηψού, που έσπευσε αμέσως στο σημείο όπου ξεβράστηκε το πτώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για την 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση, που είχε εξαφανιστεί από την Ιστιαία στις 22 Νοεμβρίου.

Για την 36χρονη είχε δοθεί Silver Alert και είχαν γίνει έρευνες χωρίς αποτέλεσμα (διαβάστε τη σχετική ανάρτηση).

Σημειώνεται, ότι η 36χρονη, είχε πάει από τη Χαλκίδα να μείνει στο σπίτι της αδελφής της, όταν εξαφανίσθηκε από τον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας, περίπου στις 2 τη νύχτα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η Μαρία επιβιβάστηκε ξαφνικά στο αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά είδη.

Ο αδερφός της Μαρίας στο protothema.gr

«Είναι ασύλληπτο, αδιανόητο ακόμη δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι η αδελφή μου είναι νεκρή. Πάει, τη χάσαμε την αδελφούλα μας» λέει σοκαρισμένος ο Ανέστης Αλιμπινίσης.

Και συνεχίζει, περιγράφοντας όσα έζησε όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά της: «Ελπίζαμε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι κάτι θα γινόταν, με κάποιο τρόπο θα τη βρίσκαμε, δεν μπορύσαμε να φανταστούμε ότι θα είχε τέτοια κατάληξη η ζωή της. Ένα μήνα τώρα, νύχτα μέρα παρακαλάω το Θεό να την έχει καλά και ας μην μαθαίναμε ποτέ αν η ίδια δεν ήθελε ούτε πώς είναι ούτε που είναι. Αλλά όχι αυτό, όχι αυτό Θεέ μου... Πάει το κορίτσι μας, πάει... Δυστυχώς».

«Όταν χτύπησε το τηλέφωνο, παρακαλούσα να είναι για κάτι καλό, για μια καλή είδηση, δεν ήθελα να ακούσω ότι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη ήταν η αδελφή μου. Δυστυχώς έπρεπε να πάμε εκεί, έπρεπε να το περάσουμε και αυτό, να πάμε με τα ίδια μας τα μάτια και να αναγνωρίσουμε το πτώμα της. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Απλά θέλω λίγο να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω και εγώ και όλη η οικογένεια τι έγινε. Είναι φρικτό αυτό που συνέβη, ένα μήνα καρδιοχτυπούσαμε για ένα της σημάδι και σήμερα τη βρήκαμε νεκρή» καταλήγει.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση