Κάποιοι διαρρέουν ότι θα είναι… σίγουροι βουλευτές!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 08:30 Κάποιοι διαρρέουν ότι θα είναι… σίγουροι βουλευτές!

Τον Κυριάκο τον ρώτησαν?

Ο Κυριάκος "φρενάρει" όσους διαρρέουν ότι θα είναι… σίγουροι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές!

Στη Φθιώτιδα αν μετρήσεις αυτή τη στιγμή όσους δηλώνουν "σίγουροι" για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, είναι περίπου 20 υποψήφιοι, ίσως και παραπάνω. Το ίδιο συμβαίνει σχεδόν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Μόνο που λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

Σε μια συνειδητή προσπάθεια να… φρενάρει τις φιλοδοξίες στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, μελών της ηγετικής ομάδας, αλλά και στενών συνεργατών του, έχει επιδοθεί παρασκηνιακά τις τελευταίες μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τα ysterografa.gr  ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διαπίστωσε πλεόνασμα διαρροών στα ΜΜΕ περί του ποιοί θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, πολύ περισσότερο ποιοί θα έχουν τη στήριξη του ίδιου και του κομματικού μηχανισμού, προκειμένου να διεκδικήσουν την εκλογή τους με αξιώσεις σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.

Με τα κατάλληλα… μηνύματα λοιπόν, επιχειρεί να φρενάρει όλους τους προαναφεθέντες, κατανοώντας ότι η εικόνα που εκπέμπει η Νέα Δημοκρατία είναι βαθιά παλαιοκομματική, και εκ των πραγμάτων έρχεται σε αντίθεση με το προφίλ το οποίο ο ίδιος θέλει να οικοδομήσει.

Ενώ, την ίδια στιγμή, σπεύδει να προλάβει τυχόν νέες εσωκομματικές εστίες έντασης, από εν ενεργεία βουλευτές ή πολιτευτές, που θα θεωρήσουν ότι πέφτουν θύματα άδικου ανταγωνισμού, από “προεδρικούς” που… δεν κρατιούνται να εξασφαλίσουν μια θέση στην επόμενη Βουλή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση