Ο βουλευτής Πάνος Σκουρολιάκος δεν ξεχνάει τη Φθιώτιδα της καρδιάς του!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 08:03 Ο βουλευτής Πάνος Σκουρολιάκος δεν ξεχνάει τη Φθιώτιδα της καρδιάς του!

Ένας από τους πρωτάρηδες της βουλής, αλλά όχι πρωτάρης στην πολιτική, είναι και ο δικός μας Πάνος Σκουρολιάκος, ο οποίος εκλέχτηκε βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής.

Όμως η Μενδενίτσα, η Αμφίκλεια, η Λαμία και η Φθιώτιδα, ήταν και είναι πάντα στο μυαλό του και στη καρδιά του. Εξάλλου όταν "κλέβει" κανένα Σαββατοκύριακο, φορτίζει μπαταρίες στο σπίτι - ησυχαστήριο, στη Μενδενίτσα.

Έτσι η Φθιώτιδα έχει έναν ακόμη εκπρόσωπο στη νέα βουλή, πέρα από τους τέσσερις του ΣΥΡΙΖΑ και τον έναν της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Πάνος Σκουρολιάκος στο LamiaReport:

«Νέα κατάσταση , νέα καθήκοντα" που λέγαμε παλιά!
Θερμά ευχαριστώ όσους και όσες με τίμησαν  με την ψήφο τους.
Θερμά ευχαριστώ τους συντρόφους και τις συντρόφισσές μου που έδωσαν σ όλη την Ελλάδα ανυστερόβουλα τον τίμιο αγώνα για το καλό. Θερμές ευχαριστίες στον Ελληνικό Λαό!
Τώρα δουλειά, πείσμα, και αισιοδοξία για να κάνουμε όσα υποσχεθήκαμε. Για να ανθίσει ξανά το χαμόγελο, για  να γίνει η πατρίδα μας, η πατρίδα που μας αξίζει!
Ως βουλευτής περιφέρειας Αττικής, μαζί με τα καθήκοντά μου για την πολύπαθη Αττική, θα προστεθούν και εκείνα για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Φθιώτιδα της καρδιάς μου».
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση