Το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας Φυλακών Δομοκού παρουσιάζει...

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 18:12 Το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας Φυλακών Δομοκού παρουσιάζει...

Η τελετή λήξης του σχολικού έτους 2016-17.

Ο Διευθυντής του 1ου ΣΔΕ Δομοκού (Φυλακών), Δημήτρης Μπατζάκας και οι μαθητές του, μας προσκαλούν στην τελετή λήξης του σχολικού έτους 2016 - 2017 την προσεχή Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 10.30 το πρωί, με ένα όμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει.

«Μετά από δύο χρόνια αναστολής λειτουργίας, το 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φυλακών Δομοκού λειτούργησε και πάλι τη χρονιά που πέρασε. Δημιουργήθηκε Θεατρική Ομάδα από κρατούμενους μαθητές, Χορωδία, μικρή Ορχήστρα Μουσικών, Εικαστικές Δράσεις, Θερινό Σχολείο κ.α. Η τελετή λήξης του σχολικού έτους θα γίνει στο χώρο του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Δομοκού την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 και ώρα 10.30 π.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

- Τραγουδάμε με τη χορωδία μας... προβάλλουμε τον Στέλιο Καζαντζίδη που λαχταρούσαν ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης κ.α. και όχι αυτόν που ήθελαν να "σερβίρουν" οι δισκογραφικές εταιρίες...

- Βάζουμε τους προσκεκλημένους να προβληματιστούν για τη διαδικασία της λήψης αποφάσεων σε απρόβλεπτες καταστάσεις... οι μαθητές μας θα παίξουν ρόλους σε συνθήκες που συναρπάζουν...».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση