Η 2η φάση αποσπάσεων εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 12:20 Η 2η φάση αποσπάσεων εκπαιδευτικών

Από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ & από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, καθώς και οι αποσπάσεις ΕΕΠ, ΕΒΠ - Ξεκίνησαν  οι αιτήσεις προτίμησης για τους αναπληρωτές.

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η β’ φάση αποσπάσεων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ, από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ και οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το διδακτικό έτος 2017-18.

Οι αποσπώμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που αποσπώνται, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές. 

Ανακλήσεις, τροποποιήσεις αποσπάσεων και αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ για το διδακτικό έτος 2017-18

Αποσπάσεις,τροποποιήσεις και ανακλήσεις αποσπάσεων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ή Π.Υ.Σ.Δ.Ε. σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ./Σ.Μ.Ε.Α.Ε. για το έτος 2017-2018

Η απόφαση αποσπάσεων Β' Φάσης του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε  για το διδακτικό έτος 2017-2018 και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2017-2018

Η απόφαση αποσπάσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε μορφή pdf

Οι Αιτήσεις για τους αναπληρωτές

Άνοιξε την Παρασκευή η εφαρμογή και θα είναι διαθέσιμη έως τις 31 Αυγούστου, για την υποβολή από τους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (πλην Μουσικών και Μουσικών Ειδικεύσεων για τα μουσικά σχολεία) της περιοχής προτίμησης για πρόσληψή τους ως αναπληρωτές, πλήρους ή/και μειωμένου ωραρίου ή/και ως ωρομισθίων, σε σχολικές μονάδες γενικής εκπ/σης, σε δομές ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, στα καλλιτεχνικά σχολεία, στα σχολεία εκκλησιαστικής εκπαίδευσης, στη Σιβιτανίδειο Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων και στις δομές υποδοχής για την εκπαίδευση των προσφύγων (ΔΥΕΠ), για το σχολικό έτος 2017-2018.

Σε περίπτωση που δεν δηλωθούν περιοχές προτίμησης, εντός της ανωτέρω προθεσμίας, ο υποψήφιος (ακόμη κι εάν έχει ενταχθεί στον οικείο πίνακα σχολικού έτους 2017-2018), δεν θα είναι διαθέσιμος για πρόσληψη.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (πλην Μουσικών και Μουσικών Ειδικεύσεων για τα μουσικά σχολεία) θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. http://e-aitisi.sch.gr.

Το ακριβές χρονικό διάστημα υποβολής δηλώσεων των υποψήφιων εκπαιδευτικών Μουσικών και Μουσικών Ειδικεύσεων για τα μουσικά σχολεία θα οριστεί με νέα ανακοίνωση. 

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση