Συνάντηση Αστυνομικών - Καραΐσκου για το αξιόμαχο των υπηρεσιών ΔΑ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 09:55 Συνάντηση Αστυνομικών - Καραΐσκου για το αξιόμαχο των υπηρεσιών ΔΑ Φθιώτιδας

Κάθε άλλο παρά εθιμοτυπική ήταν η συνάντηση της διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευθύμιο Καραΐσκο.

Πέρα από τις ευχαριστίες για την υποστήριξη που τυγχάνουν από την ΠΕ Φθιώτιδας, οι αστυνομικοί συζήτησαν τη δέσμευση χρηματικού ποσού ύψους 2.011.500 ευρώ, για την προμήθεια αστυνομικού εξοπλισμού, προς ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής της Ελληνικής Αστυνομίας στην Περιφέρεια δια του Π.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας 2014-2020 και όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους στη συνέχεια αναπτύχθηκαν  διεξοδικά τα κάτωθι:

• Η αναγκαιότητα ένταξης της πρότασης της Ελληνικής Αστυνομίας για προμήθεια αστυνομικού εξοπλισμού, στους άξονες «Προστασία,  αναστήλωση και βιώσιμη χρήση των περιοχών Natura 2000» και «Προστασία και ενίσχυση της βιοποικιλότητας, προστασία της φύσης και πράσινη υποδομή» του Π.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας 2014-2020.

• Η αναγκαιότητα ενίσχυσης του αξιόμαχου των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας με υποδομές και μέσα, αλλά και με την έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας από το σύνολο των τοπικών φορέων.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελούν οι αστυνομικοί, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και δεσμεύθηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα στα προβλήματά τους με όλες του τις δυνάμεις. Τέλος, διαβεβαίωσε ότι θα προωθήσει για αξιολόγηση στην αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας, την πρόταση της Ελληνικής Αστυνομίας για προμήθεια αστυνομικού εξοπλισμού, στους άξονες «Προστασία,  αναστήλωση και βιώσιμη χρήση των περιοχών Natura 2000» και «Προστασία και ενίσχυση της βιοποικιλότητας, προστασία της φύσης και πράσινη υποδομή» του Π.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας 2014-2020.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση