Πανούσης από Λαμία: Ισχυρά τα επιχειρήματα για Πανεπιστήμιο Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 16:50 Πανούσης από Λαμία: Ισχυρά τα επιχειρήματα για Πανεπιστήμιο Στερεάς

Έθεσε εαυτόν στη διάθεση των τοπικών φορέων για την διεκδίκηση της επανίδρυσης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, ο Καθηγητής και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θράκης και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Ο κ. Πανούσης βρέθηκε την Παρασκευή (15/12) στη Λαμία για την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Λάμπρου «Ο σύντομος χειμώνας της ληστοκρατίας» και δέχθηκε με χαρά, όπως είπε, την πρόσκληση του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις του και τη στήριξή του στο αίτημα όλης της Στερεάς για ίδρυση Πανεπιστημίου.

«Το γεγονός ότι 12 περιφέρειες έχουν Πανεπιστήμιο και η Στερεά μόνο όχι είναι και παράδοξο και άδικο και αποτελεί το πιο πειστικό επιχείρημα», τόνισε ο πρώην υπουργός που θα προσφέρει την εμπειρία του για τη στήριξη του αιτήματος της Στερεοελλαδίτικης κοινωνίας:

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του Δημάρχου, πήραν μέρος επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Ραφτοπούλου, Μαρία Αντωνίου και Τάσος Χρονάς, ο Πρύτανης του ΤΕΙ Πέτρος Λάμψας με τον Αντιπρύτανη Νικόλαο Στριμπάκο και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του κ. Πανούση, Βασίλης Μαστρογιάννης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση