Το Καρπενήσι από ψηλά… στην κορυφή του κόσμου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 19:33 Το Καρπενήσι από ψηλά… στην κορυφή του κόσμου

Ένα βίντεο - drone με εικόνες από το Καρπενήσι και τις γύρω όμορφες περιοχές του, κατέκτησε την 1η θέση στο διαγωνισμό Best Aerial Video στο travelwithdrone.com.

Πρόκειται για μια εξαιρετική δημιουργία του σχεδιαστή χειροποίητων κουστουμιών Τάκη Γιαννέτου, που κατάφερε να ξεπεράσει βίντεο από όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου στο διαγωνισμό συμμετείχαν 21 video drone καταξιωμένων επαγγελματιών του Hollywood και όχι μόνο. Στον τελικό πέρασαν οι συμμετοχές από το Κατάρ, Μαλαισία, Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Βιετνάμ, Νορβηγία, Κίνα, Ισλανδία και Ελλάδα.

«Είμαστε όλοι υπερήφανοι που το μαγευτικό Καρπενήσι μας βρέθηκε για άλλη μια φορά στην κορυφή του κόσμου. Το καλύτερο δώρο για όλους μας και το πιο αισιόδοξο μήνυμα για το 2018», αναφέρουν χαρακτηριστικά, ενώ θυμίζουμε ότι η πρωτεύουσα της Ευρυτανίας είχε απασχολήσει όλον τον κόσμο και πάλι ευχάριστα το περασμένο καλοκαίρι, κατακτώντας μία από τις τρεις θέσεις στον Διεθνή Aρχιτεκτονικό Διαγωνισμό «UIA Friendly and Inclusive Spaces Awards – Φιλικοί και Ανοιχτοί Χώροι σε όλους» για την ανάπλαση του εμπορικού της κέντρου.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις συμμετοχές που έφτασαν στον τελικό του Best Aerial Video.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση