Δέθηκε πάνω στο μηχανάκι και έκανε «βουτιά» θανάτου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 08:22 Δέθηκε πάνω στο μηχανάκι και έκανε «βουτιά» θανάτου

Έβαλε τέλος στη ζωή του με έναν απίστευτο και τραγικό τρόπο...

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του ένας 53χρονος Βολιώτης, που σήμερα το μεσημέρι δέθηκε με καλώδιο στο μηχανάκι του και με ταχύτητα έφυγε από το δρόμο, στην περιοχή Πλάκες και κατέληξε στη θάλασσα, επτά περίπου μέτρα κάτω από το δρόμο, για να βρει τον θάνατο.

Ο άτυχος άνδρας, άγνωστο για ποιο λόγο, δέθηκε στο μηχανάκι του με καλώδιο και στην περιοχή Πλάκες, βγήκε από το δρόμο και αφού διένυσε απόσταση περίπου 7 μέτρων στον αέρα «προσγειώθηκε» στη θάλασσα, όπου φαίνεται ότι το καλώδιο με το οποίο είχε δεθεί κόπηκε, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να βυθιστεί και ο ίδιος να πνιγεί και η σορός του να επιπλέει στη θάλασσα, όπου τον είδαν περαστικοί και ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Βόλου, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Επί τόπου πήγε άμεσα σκάφος του Λιμεναρχείου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επειδή ήταν δύσκολη η προσέγγιση του σκάφους, λόγω των ανέμων, δόθηκε εντολή σε δύτη να βουτήξει από τη στεριά για να ανασύρει τη σορό του άνδρα από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η σορός του άνδρα επέπλεε σε απόσταση 2,5 μέτρων από την ακτή, ενώ το μηχανάκι του εντοπίστηκε στην ίδια απόσταση και σε βάθος 7 μέτρων μέσα στη θάλασσα, πράγμα που σημαίνει ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα για να φύγει τόσο μακριά.
Στο λαιμό του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένα κομμάτι καλώδιο, όπως και στο μηχανάκι, με το οποίο προφανώς είχε δεθεί, και έσπασε από το βάρος κατά τη «βουτιά».

Η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε στις 15.50 και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια ανασύρθηκε και το μοιραίο δίκυκλο από τη θάλασσα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com