Κατέθεσε ερώτηση ο Σταϊκούρας για τις «νέες αναταράξεις» στην ΠΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 12:23 Κατέθεσε ερώτηση ο Σταϊκούρας για τις «νέες αναταράξεις» στην ΠΕΛ

Γρήγορα αντανακλαστικά επέδειξε ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας σε όσα είδαν το φως τα δημοσιότητας για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Καταθέτοντας την Παρασκευή (23/2) στη Βουλή σχετική ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, όπου παρουσιάζει τις «νέες διοικητικές αναταράξεις», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, στην ΠΕΛ, ζητεί ενημέρωση για το τι μέλλει γεννέσθαι υπενθυμίζοντας ότι ήδη πέρυσι δεν διεξήχθη η 51η διοργάνωση.

Η ερώτηση:

"Επανέρχομαι στο θέμα της λειτουργίας της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, διότι τα προβλήματα φαίνεται ότι όχι μόνο δεν επιλύονται, αλλά διογκώνονται και πολλαπλασιάζονται.

Στην απάντηση (13971/05.02.2018), σε πρόσφατη κοινοβουλευτική μου ερώτηση (2795/22.01.2018), το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανέφερε ότι, σε συνεργασία με τη διοίκηση, προχωράνε οι διαδικασίες για να λειτουργήσει ξανά η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Όμως οι διοικητικές αναταράξεις που παρουσιάζονται, για δεύτερη φορά επί της παρούσας Κυβέρνησης, αποδεικνύουν ότι και σε αυτό το ζήτημα, η Κυβέρνηση – επί μακρόν – δεν έχει κανένα σχεδιασμό.

Το αποτέλεσμα αυτής της έλλειψης στρατηγικού σχεδιασμού και της αδιαφορίας της Κυβέρνησης και των στελεχών της ήταν να μην πραγματοποιηθεί πέρυσι η 51η Έκθεση.

Κατόπιν τούτων, και για μην οδηγηθούμε και φέτος σε μη πραγματοποίηση της Έκθεσης, επανέρχομαι στο ζήτημα.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ

ο κ. Υπουργός:

1ον. Ποιος είναι ο ακριβής σχεδιασμός του Υπουργείου για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας;

2ον. Γιατί υπάρχουν νέες διοικητικές αναταράξεις και πως σκοπεύει το Υπουργείο να τις αντιμετωπίσει;"

Προσαρμοσμένη αναζήτηση