Κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το Δημοτικό Σχολείο Κομποτάδων – Μεξιατών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 16:25 Κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το Δημοτικό Σχολείο Κομποτάδων – Μεξιατών

Τη στήριξη του ανθρωπιστικού έργου του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αποφάσισαν μικροί και μεγάλοι στο Δημοτικό Σχολείο Κομποτάδων – Μεξιατών.

Στόχος τους να βοηθήσουν να συγκεντρωθούν «τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης  για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που  υποστηρίζονται μέσω του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν».

«Συμμετέχουμε μαζί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί  και κάτοικοι των Κομποτάδων και Μεξιατών αλλά και της ευρύτερης περιοχής στέλνοντας  μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά της ανάγκης έμπρακτα. Τα έχουμε στη σκέψη μας, τα έχουμε στην καρδιά μας!».

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

- Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, κακάο, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και βρεφικά γάλατα Νο 1 & 2, αλεύρι, ζάχαρη, χυμούς.

- Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες περιποίησης βρεφών.

 - Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κ.λ.π..

 - Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κ.λ.π.

 - Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη.

Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιείται μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 (ημέρα επίδοσης της βαθμολογίας).

«Η ευαισθησία και η κινητοποίηση  παιδιών  και ενηλίκων, που θα ανταποκριθούν στην έκκληση, θα είναι ζωτικής σημασίας για τη συνέχιση της λειτουργίας  του Οργανισμού ‘’Χαμόγελο του Παιδιού’’», σημειώνουν στο κάλεσμά τους.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα το συγκεκριμένο Δημοτικό Σχολείο σε συνεργασία με τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, πραγματοποίησε με επιτυχία τη δράση «ΠΡΟΣΦΕΡΩ-ΣΤΗΡΙΖΩ-ΑΝΤΑΛΛΑΖΩ».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση