Φιλόζωοι Vs Γκλέτσου: Ποιοι αποκαλούν εγκληματικά άσχετο το Δήμαρχο;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 16:08 Φιλόζωοι Vs Γκλέτσου: Ποιοι αποκαλούν εγκληματικά άσχετο το Δήμαρχο;

Επίθεση στο διαδίκτυο με αφορμή την εγκληματική ενέργεια στο Μαρίνι…

Για εγκληματική ασχετοσύνη κατηγορεί τον Δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο η ιστοσελίδα zoosos.gr με αφορμή ανάρτησή του στο Facebook.

Εκεί ο κ. Γκλέτσος αναφέροντας το υπαρκτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο Δήμο του με τα δεκάδες ζώα που παρατάνε διερχόμενοι - αδιαφορώντας για την τύχη τους αλλά και για το πρόβλημα που δημιουργούν - προσθέτει και μια δική του εκτίμηση ότι η στείρωση κάνει κακό στα ζώα, στοιχείο που αντικρούουν οι φιλόζωοι.

Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα κατηγορεί τον Δήμαρχο Στυλίδας για εγκληματική ασχετοσύνη, «προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και για να πει τι δεν κάνει στην περιοχή του αν και είναι υποχρεωμένος». Και προσθέτει «να ισχυρίζεται ότι η στείρωση δεν κάνει καλό στα ζώα συντροφιάς δέιχνει το θράσος της άγνοιάς του», ενώ καταλήγει με την δηκτική παραίνεση «Κε Γκλέτσο (ΣΣ αναφέρουν κα Κλέτσο προφανώς εκ παραδρομής) ενημερωθείτε και μην παραπληροφορείτε τους δημότες σας για να καλύψετε την ανεπάρκεια σας…».

Ποια ήταν η ανάρτηση που προκάλεσε αυτό το δημοσίευμα;

Ο κ. Γκλέτσος σε συνέχεια των ανακοινώσεών του σχετικά με την εγκληματική πράξη αγνώστου/ων να δηλητηριάσουν ζώα στο Μαρίνι Στυλίδας έγραψε σχετικά:

«θελω να πληροφορησω τους φιλους , ο συγκεκριμενος δημος που υπηρετουμε ειναι περασμα και οποιος θελει να <ξεφορτωθει > το σκυλακι του με μεγαλη ευκολια το κανει ξεροντας οτι εδω τα φροντιζουμε.......απο την αλλη κυνηγοι απο ολο τον κοσμο ερχονται εδω και οποιο σκυλι δεν τους κανει.....το αφηνουν εδω ,,δυο απο τα τρια μου σκυλια ειναι απο τετοια περιπτωση, οπως καταλαβαινετε ναι μπορουμε να τα ταιζουμε.,αλλα η στειρωση δεν μπορει να ναι σολα γιατι ο προυπολογισμος ειναι πεπαιρασμενος...........απο την αλλη αν θθελουμε να μιλαμε αληθεια η στειρωση ειναι κατι κακο ...τα ζωα απο κει και περα ειναι σε κακο χαλι ,συντομα παχαινουν πολυ, παθαινουν ζαχαρο.και εχουν λιγη και κακη ζωη..........κανουμε οτι μπορουμε βοηθηστε μας........».

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε οι αντιδράσεις ήταν αρκετές και ποικίλες, καθώς πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί έντονα τους κατοίκους του Δήμου του και όχι μόνο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση