Δίπλωσε νταλίκα στο Μαρτίνο - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 15:38 Δίπλωσε νταλίκα στο Μαρτίνο - Δείτε εικόνες

Από παράδρομο η κυκλοφορία των οχημάτων.

Η εκτροπή μιας νταλίκας που δίπλωσε ένα χιλιόμετρο πριν την έξοδο Μαρτίνου στο ρεύμα προς Αθήνα, είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει για τρεις περίπου ώρες ένα μικρό κομμάτι της Εθνικής Οδού Λαμίας – Αθηνών.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:15 το μεσημέρι της Παρασκευής (27/4) όταν ο Τσέχος οδηγός του μεγάλου οχήματος, από άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να βρει στα διαχωριστικά στηθαία και να διπλώσει κλείνοντας τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Το ευτύχημα ήταν ότι δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ και το σημείο διευκόλυνε τους αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων  να διακόψει την κυκλοφορία και να εξυπηρετήσει με ασφάλεια τους οδηγούς από παρακαμπτήριο. Συγκεκριμένα στον κόμβο Μαλεσίνας γινόταν εκτροπή και τα οχήματα επέστρεφαν στον αυτοκινητόδρομο από τον κόμβο Μαρτίνου.

Στο σημείο έφτασαν και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τον διοικητή μάλιστα του Κλιμακίου Αταλάντης Άρη Μπεκιάρη, προκειμένου να βοηθήσει τον γερανό στην απομάκρυνση με ασφάλεια του βαριού οχήματος και στον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Φθιώτιδα: Τροχαίο με νταλίκα στο ύψος του Μαρτίνου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση