Πλήρωμα απορριμματοφόρου έσωσε άνδρα από πνιγμό!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 17:52 Πλήρωμα απορριμματοφόρου έσωσε άνδρα από πνιγμό!

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται ηλικιωμένος που κινδύνεψε να πνιγεί λίγο μετά τις 6.30 το πρωί της Δευτέρας (18/6) στην περιοχή Σουτραλί.

Τον ηλικιωμένο ανέσυρε από τη θάλασσα το πλήρωμα απορριμματοφόρου, που έκανε την αποκομιδή στην περιοχή προσφέροντάς του μάλιστα και τις πρώτες βοήθειες εωσότου φτάσει να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Την είδηση επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή με σχετική ανακοίνωση στο Facebook όπου συγχαρεί και ευχαριστεί δημόσια «το πλήρωμα του απορριμματοφόρου της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βόλου, που εκτελούσε σήμερα το πρωί την αποκομιδή στην περιοχή του Σουτραλί, για την ευσυνειδησία, την υπευθυνότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξε ανασύροντας από τη θάλασσα συμπολίτη που κινδύνευε άμεσα με πνιγμό, αλλά και διατηρώντας τον στη ζωή παρέχοντας του τις πρώτες βοήθειες, μέχρι την παραλαβή του από το ΕΚΑΒ και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Τέτοιες ενέργειες ανθρωπιάς και αλτρουισμού αξίζει να προβάλλονται και να αποτελούν παράδειγμα για μίμηση απ' όλους».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση