Χειροπέδες σε Λαμιώτη που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 09:00 Χειροπέδες σε Λαμιώτη που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς

Τον "τσίμπησαν" σε τυχαίο έλεγχο στα διόδια...

Ένας 55χρονος Λαμιώτης συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας, όταν μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι με το αυτοκίνητό του μετέφερε παράνομα έναν 19χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη επίσης για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Σύμφωνα με το eleftheria.gr, ο 19χρονος με τρεις ακόμη ομοεθνείς του, πριν από μερικές ημέρες, εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα από περιοχή του Έβρου. Εκεί τους παρέλαβε ο 55χρονος και στη συνέχεια με το επιβατικό του αυτοκίνητο, τους μετέφερε στο ΚΤΕΛ της Κομοτηνής.

Αφού τους πλήρωσε τα εισιτήρια έως τη Θεσσαλονίκη, στη συνέχεια ακολούθησε το λεωφορείο και τους ανέμενε στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Όπου επίσης τους έβγαλε τα εισιτήρια, με το λεωφορείο για την Αθήνα ενώ ο ίδιος με τον 19χρονο θα συνέχιζαν το ταξίδι με το επιβατικό του αυτοκίνητο, το οποίο έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Τελικά χθες τα ξημερώματα στα διόδια Μακρυχωρίου, μετά από έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση