Το απλό γιατροσόφι που ανακουφίζει το έντερο και τονώνει το ήπαρ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 18:05 Το απλό γιατροσόφι που ανακουφίζει το έντερο και τονώνει το ήπαρ

Το ήπαρ και το έντερο, από τα πιο σημαντικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού, συχνά μας προκαλούν ενοχλήσεις. Η χρήση μιας απλής μεθόδου, ωστόσο, κάνει θαύματα

Το ήπαρ μας λειτουργεί σαν ασπίδα ενάντια στις τοξικές ουσίες. Είναι ένα φίλτρο που απομακρύνει καθημερινά τα απόβλητα από τον οργανισμό. Φανταστείτε το σαν ένα μεγάλο εργοστάσιο που πρέπει να δουλεύει διαρκώς.

Το ήπαρ είναι το όργανο με την υψηλότερη θερμοκρασία στο σώμα. Βρίσκεται τουλάχιστον έναν βαθμό Κελσίου επάνω από τη θερμοκρασία του πρωκτού. Αυτή η ζέστη είναι απαραίτητη για να μπορεί να εξουδετερώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τοξίνες που απορροφάμε καθημερινά. Η τοποθέτηση μιας ζεστής θερμοφόρας στους 40°C, στην περιοχή όπου βρίσκεται το ήπαρ και η χοληδόχος κύστη θα κάνει ακόμα πιο ιδανικές τις συνθήκες ώστε το πρώτο να μπορέσει να φέρει σε πέρας τη διαδικασία της αποτοξίνωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση