• Εκτύπωση

Τραγωδία στην Ανάσταση - Επτά τραυματίες από βαρελότο - Σε κρίσιμη κατάσταση Αμερικανίδα τουρίστρια (VIDEO)




Αυτοσχέδιο βαρελότο σκορπά τον πανικό - Εφιαλτικές ώρες στην Οία, της Σαντορίνης.

Στο δελτίο του Alpha μίλησε η μία Αμερικανίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε από τη ρίξη αυτοσχέδιου βαρελότου, στο πραύλιο εκκλησίας στην Οια.

Η γυναίκα περιέγραψε με τρόμο το περιστατικό, και πως το ωστικό κύμα πέταξε στο έδαφος, εκείνη και τους φίλους της, ενώ παράλληλα τους προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα:

"Βλέπαμε τα πυροτεχνήματα και ξαφνικά ήρθαν κατά πάνω μου και με έριξαν στο έδαφος. Δεν μπόρεσα να σηκωθώ ξανά και προσπάθησα να συρθώ αλλα με ξαναχτύπησαν. Επικράτησε πανδαιμόνιο, όλοι έτρεχαν δεξιά και αριστερά, ήταν ένα χάος.

Οι φίλοι μου τραυματίστηκαν, το ίδιο και γω, ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν είδα κάποιον να πετάει κάτι. Τα πυροτεχνήματα έκαναν πολύ θόρυβο και ήταν πολύ ισχυρά. Δεν νομίζω να ξαναδώ ποτέ πυροτεχνήματα"

Δείτε το βίντεο:



"Δεν το πετάξαμε εμείς"

Σύμφωνα με το δελτίο του Alpha, τα υπολείμματα του αυτοσχέδιου βαρελότου θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί ποια εκρηκτική ύλη χρησιμοποιήθηκε, και σε ποια ποσότητα.

Ο 34χρονος κι ο 23χρονος αρνούνται πως ήταν αυτοί που πέταξαν το συγκεκριμένο βαρελότο, αν και παραδέχονται πως πετούσαν κροτίδες στην περιοχή.

Ωστόσο, σύμφωνα με το newsit, υπάρχουν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων στην αστυνομία, που αναγνωρίζουν τους δυο συλληφθέντες ως δράστες.

Ο υπάλληλος του Δήμου και ο ιδιωτικός υπάλληλος που έχουν συλληφθεί αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Μάχη για τη ζώη της δίνει η μια Αμερικανίδα
Την ίδια ώρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η μία Αμερικανίδα που τραυματίστηκε από την έκρηξη του βαρελότου έξω απο τον Ιερό Ναό Παναγίας του Ακάθιστου Ύμνου, στην Οία.

Η Αμερικανίδα, που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένη από τους υπόλοιπους, χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Άλλοι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο, οι δυο με εγκαύματα κυρίως στα πόδια, ενώ ένας 50χρονος Έλληνας κινδυνεύει να χάσει το μάτι του...

Οι υπόλοιποι τρεις από τους συνολικά επτά τραυματίες, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν και αποχώρησαν αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB