Χαμός στην Ιταλία μετά την σεξιστική επίθεση οπαδού σε γυναίκα διαιτητή: «Πήγαινε σπίτι να πλύνεις τα πιάτα»
Το περιστατικό συνέβη στον αγώνα Κυπέλλου της Serie C μεταξύ Μονκαλιέρι και Προ Παλατσόλο
Ακόμα μία γυναίκα διαιτητής στην Ιταλία έπεσε θύμα σεξιστικής επίθεσης κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου.
Το νέο απαράδεκτο περιστατικό, σύμφωνα με το newsit.gr, έγινε στο παιχνίδι Κυπέλλου της Serie C μεταξύ Μονκαλιέρι και Προ Παλατσόλο με θύμα την 26χρονη διαιτητή, Αριάννα Κουάντρο.
Ένας οπαδός της φιλοξενούμενης ομάδας φώναξε από τις κερκίδες «πήγαινε σπίτι να πλύνεις τα πιάτα».
Nel corso del match degli ottavi di Coppa Italia di Serie C femminile, tra Moncalieri Women e Pro Palazzolo, dagli spalti sono giunti insulti sessisti verso l'arbitra in campo, Arianna Quadro: un tifoso della Pro Palazzolo ha gridato di "tornare a lavare i piatti". Molte altre… pic.twitter.com/VVBmAjPsKV
— La Stampa (@LaStampa) December 9, 2025
Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων αντέδρασαν και απομόνωσαν τον οπαδό, ενώ και η ίδια η ομάδα, Προ Παλατσόλο, καταδίκασε το συμβάν, τονίζοντας πως οι αξίες του αθλητισμού δεν έχουν καμία σχέση με τέτοιου τύπου συμπεριφορές.
“Ντροπιαστικό” χαρακτήρισε το επεισόδιο η Μονκαλιέρι, ενώ για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο δήμαρχος της πόλης, εξηγώντας ς ότι τέτοια φαινόμενα αποκαλύπτουν πως η μάχη ενάντια στον σεξισμό λεκτικό, ψυχολογικό ή σωματικό δεν έχει ακόμα τελειώσει.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.
Τέρμα τα γκάζια το Σαββατοκύριακο με το 42ο AVIN Ράλλυ Φθιώτιδας
Με τον εντυπωσιακό αριθμό των 55 πληρωμάτων θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου το 42ο AVIN Ράλλυ Φθιώτιδος, ο τρίτος γύρος του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος.
Η ΑΕΚ «υποκλίθηκε» στους οπαδούς της: «Η ομάδα 680 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα αλλά στην έδρα της»
Η ανάρτηση της ΑΕΚ για τους οπαδούς της, μετά το παιχνίδι στην Καβάλα
ΕΠΣ Φθιώτιδας: Προπονήσεις για την Εθνική Ομάδα Γυναικών
Στο γήπεδο Γαλανέικων…
Παναθηναϊκός: Με Ουναΐ, Λούζα και Κάνγκουα η ευρωπαϊκή λίστα του τριφυλλιού για το Conference League
Ο Νίστρουπ άφησε εκτός λίστας τους Τσιριβέγια και Τσάβες.