Στέφανος Κασσελάκης: Κλεισμένος στο στρατηγείο του στις Σπέτσες – Το επιτελείο του ψάχνει domain για νέο κόμμα
Κλεισμένος στο αρχοντικό του στις Σπέτσες μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ είναι από χθες, Τρίτη (10.09.24) ο Στέφανος Κασσελάκης, που ανοίγει δειλά δειλά τα χαρτιά του στο στενό φιλικό του περιβάλλον για το ποιες θα είναι οι κινήσεις του μετά την «έκπτωσή» του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης παραμένει σε δίλημμα για το αν θα κατέβει και πάλι υποψήφιος, διεκδικώντας το «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ, ή αν θα ιδρύσει δικό του κόμμα, δίχως ακόμη να έχει καταλήξει στην απόφασή του. Προς το παρόν ο ίδιος έχει απομονωθεί στο στρατηγείο του στις Σπέτσες, ζυγίζοντας τα κουκιά.
Οι πληροφορίες από το νησί αναφέρουν ότι ο κ. Κασσελάκης έχει βγει μόλις δύο φορές μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ από το αρχοντικό, μία χθες τη νύχτα για να δειπνήσουν και τη δεύτερη, σήμερα το πρωί, προκειμένου να κάνουν μία βόλτα στο παλιό λιμάνι.
Έξω από το αρχοντικό, τα ποδήλατά τους παραμένουν σταθμευμένα, με τον κ. Κασσελάκη να παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική στάση σε σχέση με τις προηγούμενες επισκέψεις του στις Σπέτσες, όπου συνήθιζε να βγαίνει και να είναι εκδηλωτικός με τον κόσμο.
Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε την Τετάρτη (11.09.24) το Live News, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ξεκινήσει να μοιράζεται κάποιες από τις σκέψεις του για το πολιτικό του μέλλον με το στενό φιλικό του περιβάλλον. Σύμφωνα με το Live News, το στενό περιβάλλον του αναφέρει πως «ο κ. Κασσελάκης ανέμενε ότι η πρόταση μομφής εις βάρος του θα περάσει από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πως άφησε το “πραξικόπημα” να εξελιχθεί, για να πέσουν οι μάσκες».
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές λένε πως ο κ. Κασσελάκης εκτιμά πως η «αποκαθήλωσή» του ήταν θέμα χρόνου μετά την ανάρτησή του για τα «μαύρα ταμεία» του ΣΥΡΙΖΑ επί εποχή Τσίπρα. Οι προβολείς είναι στραμμένοι στο πότε και πώς θα ανακοινώσει τις προθέσεις του. Πάντως, αποκλειστικές πληροφορίες του Live News λένε πως το επιτελείο του ψάχνει domain για νέο κόμμα, με βασικό συνθετικό τη λέξη «Δημοκρατικό» ή «Δημοκρατία».
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Επένδυση ύψους 4,2 εκατ. ευρώ από την Lidl Ελλάς για το πλήρως ανανεωμένο κατάστημά της στον Γέρακα
Ένας σύγχρονος χώρος 1.302 τ.μ. που συνδυάζει την τεχνολογία, τη βιωσιμότητα και την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη συνέστησε προσοχή στους πολίτες, λέγοντας μάλιστα ότι από τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να βελτιωθεί η εικόνα της έξαρσης – 13 χρόνων παιδί ανάμεσα σε 290 κρούσματα που εκδηλώθηκαν φέτος.
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης - Εισαγγελέας, ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος στη μονοκατοικία του Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Πως κινείται η ελληνική κυβέρνηση και τι «βλέπουν» ότι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Βρετανών να «δανείζουν» τα κλεμμένα Γλυπτά σε άλλα μουσεία
Ενώπιον του ανακριτή οι 3 κατηγορούμενοι για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Τα αποτελέσματα του DNA για τα παιδιά και οι ανατριχιαστικές καταθέσεις
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA επιβεβαίωσαν τη βιολογική σχέση του βρέφους και των δύο εκ των τριών ανήλικων παιδιών με το ζευγάρι, ενώ οι καταθέσεις των κατηγορούμενων αποκαλύπτουν αντιφατικούς και ανατριχιαστικούς ισχυρισμούς για τις συνθήκες θανάτου και την απόκρυψη της σορού.
Οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών στα νέα σχολικά βιβλία Δημοτικού - Η απάντηση της κυβέρνησης
Τι απαντά ο συγγραφέας των βιβλίων.