ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ένας 17χρονος χτύπησε με βαριοπούλα τον πατέρα της κοπέλας του μαζί με τρεις φίλους του στη Λευκάδα

Ένας 17χρονος χτύπησε με βαριοπούλα τον πατέρα της κοπέλας του μαζί με τρεις φίλους του στη Λευκάδα

Με λοστούς και βαριοπούλα τέσσερις ανήλικοι χτύπησαν έναν 40χρονο άνδρα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ένα απίστευτο και συνάμα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Λευκάδα, όπου ένας 40χρονος δέχτηκε επίθεση με λοστούς, σφυριά και βαριοπούλες από τον 17χρονο φίλο της κόρης του και την παρέα του!

Οι ανήλικοι – δύο αλλοδαποί και δύο Έλληνες – είχαν στήσει καρτέρι στον 40χρονο πατέρα και μόλις βγήκε από το σπίτι του του επιτέθηκαν βάναυσα. Άρχισαν να τον χτυπούν με διάφορα οικοδομικά εργαλεία και μάλιστα ο 17χρονος, που σύμφωνα με το ilefkada.gr φέρεται να διατηρεί σχέσεις με την κόρη του θύματος, τον χτύπησε με λοστό στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι τέσσερις νεαροί είναι υπό κράτηση σε αστυνομικό Τμήμα της Λευκάδας και τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν. 

Οι τέσσερις συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες καθώς ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών του νησιού άσκησε ποινή δίωξη σε βάρος τους για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή κατά συναυτουργία, συμμετοχή σε συμμορία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθησαν, χθες (05.10.2024), στη Λευκάδα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, τέσσερα άτομα -δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί-, εκ των οποίων ένας ανήλικος 17 ετών, οι οποίοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 40χρονο ημεδαπό.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ο 40χρονος, βραδινές ώρες, της Παρασκευής (04.10.2024), εξερχόμενος από την οικία του, δέχθηκε επίθεση από τους παραπάνω δράστες, με διάφορα οικοδομικά εργαλεία (σφυριά, λοστούς και βαριοπούλες), ενώ ο 17χρονος του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι, με λοστό, τραυματίζοντάς τον.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκάδας, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν και οι γονείς του 17χρονου, εκ των δραστών, για την παραμέληση της εποπτείας του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής κατά συναυτουργία, συμμετοχής σε συμμορία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, παραπέμφθηκαν στον ανακριτή».

Κουτσούμπας: Ο Τσίπρας ανέβηκε πριν από τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και του έστρωσε το χαλί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κουτσούμπας: Ο Τσίπρας ανέβηκε πριν από τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και του έστρωσε το χαλί
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Νέες πληροφορίες: Σε αντιφάσεις η γιατρός, ήταν από τις 13:00 ο Μαζωνάκης στο ιατρείο, όχι από τις 16:30 που είπε -Σε λειτουργία ήταν 45 λεπτά το μηχάνημα
Στην Ασφάλεια Αθηνών το ζευγάρι των γιατρών μετά τις έρευνες σε ιατρείο και σπίτι -Μετέβησαν και οι αδελφές του Γιώργου Μαζωνάκη
Εισήγαγαν κοκαΐνη κρυμμένη μέσα σε τριαντάφυλλα -Βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση «Τα άνθη του κακού»
Στο Καστελλόριζο το Σαββατοκύριακο ο Μητσοτάκης για την 83η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού