ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Επέστρεψε στο σχολείο η 14χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθήτριές της στη Γλυφάδα

Επέστρεψε στο σχολείο η 14χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθήτριές της στη Γλυφάδα

Άλλαξε σχολείο μία εκ των δραστριών.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η 14χρονη μαθήτρια που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθήτριές της το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα, την ώρα που περίπου 20 άτομα παρακολουθούσαν άπραγα, επέστρεψε στο σχολείο της.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η ανήλικη, με δική της απόφαση, μετέβη στο σχολείο μόνη, χωρίς τη συνοδεία των γονιών της, αλλά έχοντας στο πλευρό της φίλες και συμμαθήτριές της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μία από τις 14χρονες που κατηγορούνται για τη βίαιη επίθεση, μεταφέρθηκε σε άλλο σχολείο με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.

Ταυτοποιήθηκε 18χρονος – Εξετάζεται αν ήταν ο ενορχηστρωτής της επίθεσης

Παράλληλα, οι αρχές ταυτοποίησαν έναν 18χρονο, ο οποίος φέρει τατουάζ στον λαιμό και βρισκόταν στο σημείο κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός παρότρυνε τις ανήλικες να χτυπήσουν τη 14χρονη, ενώ εξετάζεται η πιθανότητα να ήταν και ο ενορχηστρωτής της επίθεσης.

Οι αρχές προχωρούν σε ενδελεχή έρευνα, διερευνώντας αν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τους κατηγορούμενους. Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται να ασκηθούν περαιτέρω ποινικές διώξεις, εφόσον οι έρευνες καταλήξουν σε σχετικές αποδείξεις.


500.000 ταμειακές στο «μάτι» της Εφορίας: Κλείνει η «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 500.000 ταμειακές στο «μάτι» της Εφορίας: Κλείνει η «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα