«Μαϊμού» αστυνομικοί τρομοκράτησαν και έκλεψαν 13χρονο – Συνέλαβε μέλος της συμμορίας η ΕΛ.ΑΣ.
Τους «έκαψε» η επιθυμία τους για περισσότερα χρήματα
Στα ίχνη μελών συμμορίας που διέπραξε μια πρωτοφανή απάτη ως προς την ηλικία του θύματος βρίσκεται η αστυνομία. Συγκεκριμένα ένας άνδρας και μια γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής εξαπάτησαν ένα 13χρονο αγόρι, χρησιμοποιώντας το γνωστό κόλπο περί δήθεν εμπλοκής συγγενικού προσώπου σε τροχαίο δυστύχημα.
Το 13χρονο παιδί μαθαίνοντας πως η μητέρα του έχει σκοτώσει ένα τετράχρονο παιδί σε τροχαίο δέχθηκε να πληρώσει το ποσό που του ζήτησε η συμμορία, τα μέλη της οποίας είπαν στο παιδί πως είναι αστυνομικοί και μπορούν να βοηθήσουν την μητέρα του.
Το παιδί συμφώνησε να δώσει τα χρήματα για να εξασφαλίσει την ελευθερία της μητέρας του. Η γυναίκα που παρίστανε την αστυνομικό πήγε στο σπίτι του παιδιού και εκείνο πέταξε τα χρήματα από το μπαλκόνι. Τα μέλη της συμμορίας πιστεύοντας πως μπορούν να αποκομίσουν περισσότερα χρήματα από την αγάπη και την παιδική αφέλεια του 13χρονου, ζήτησαν περισσότερα χρήματα ως αντάλλαγμα.
Τότε η μητέρα του παιδιού επέστρεψε στο σπίτι και μόλις κατάλαβε τι έχει συμβεί, επικοινώνησε με τις Αρχές. Το παιδί έκλεισε νέο ραντεβού με την γυναίκα στην Ομόνοια και μόλις παρέδωσε τον σάκο που θα περιείχε τα χρήματα, οι αληθινοί αστυνομικοί συνέλαβαν την γυναίκα από την Βουλγαρία, ενώ αναζητείται και ο συνεργός της.
View Video - no integration ID provided
πηγή: newsbeast.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πρέβεζα: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Θεσπρωτικό – Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο
Οδηγός με κλεμμένο αυτοκίνητο παραβίασε STOP στην Ηλιούπολη και συγκρούστηκε με ταξί – Δείτε εικόνες
Το ταξί από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέληξε να κρέμεται σε αυλή σπιτιού
Επένδυση ύψους 4,2 εκατ. ευρώ από την Lidl Ελλάς για το πλήρως ανανεωμένο κατάστημά της στον Γέρακα
Ένας σύγχρονος χώρος 1.302 τ.μ. που συνδυάζει την τεχνολογία, τη βιωσιμότητα και την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη συνέστησε προσοχή στους πολίτες, λέγοντας μάλιστα ότι από τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να βελτιωθεί η εικόνα της έξαρσης – 13 χρόνων παιδί ανάμεσα σε 290 κρούσματα που εκδηλώθηκαν φέτος.
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης - Εισαγγελέας, ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος στη μονοκατοικία του Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Πως κινείται η ελληνική κυβέρνηση και τι «βλέπουν» ότι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Βρετανών να «δανείζουν» τα κλεμμένα Γλυπτά σε άλλα μουσεία