Λαμία: Στις 12:00' το μεσημέρι ξεκινά η «Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 10:45 Λαμία: Στις 12:00' το μεσημέρι ξεκινά η «Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση»

Πιο νωρίς θα ξεκινήσει η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση σήμερα που παρουσιάζει η Ματθίλδη Μαγγίρα - Δείτε αναλυτικά και το αυριανό πρόγραμμα της Καθαράς Δευτέρας.

Αυτοφωτιζόμενα, party, Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας, οδός Αγαλμάτων, κεντρική καρναβαλική παρέλαση και κούλουμα σε πολλές Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Λαμιέων, την Καθαρά Δευτέρα, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Δήμου Λαμιέων για τις Απόκριες 2024.

Η «Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση» με παρουσιάστρια τη Ματθίλδη Μαγγίρα θα ξεκινήσει τελικά στις 12:00' το μεσημέρι της Κυριακής (17/3) και όχι στη 1:30' που είχε προγραμματιστεί, ενώ αρχικά θα ακολουθήσει ένα ακόμη πάρτι στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων. Η αλλαγή της ώρας έγινε, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων, που έδιναν βροχόπτωση πιο αργά το μεσημεριανές ώρες.

Ελάτε όλοι να ξεφαντώσουμε, με κέφι, τραγούδια και χορό σε ρυθμούς Λαμιώτικου Καρναβαλιού.

Απόκριες για όλους!

Απόκριες με όλους!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:



Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση