Η Karavanas Security σας… ευχαριστεί και σας εύχεται Χρόνια Πολλά με Υγεία, Ευτυχία και Aσφάλεια!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 07:45 Η Karavanas Security σας… ευχαριστεί και σας εύχεται Χρόνια Πολλά με Υγεία, Ευτυχία και Aσφάλεια!

Η Karavanas Security και το προσωπικό της εταιρείας σας εκφράζουν τις θερμότερες ευχές τους για τα φετινά Χριστούγεννα. Σας εύχονται Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία.

Καλές γιορτές και πάντα με… Ασφάλεια!

Mαζί με τις θερμές και ειλικρινείς μας ευχές για καλές γιορτές, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από ΚΑΡΔΙΑΣ τους φίλους-πελάτες μας, για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση στην εταιρεία μας.

Με εκτίμηση Γιώργος Καραβάνας Ιδιοκτήτης Karavanas Security

Στόχος μας είναι και τη νέα χρονιά να είμαστε πάντα δίπλα σας, αναβαθμίζοντας διαρκώς τις υπηρεσίες μας, ώστε το 2019 να είναι μια χρονιά γεμάτη σιγουριά και ασφάλεια για εσάς και τις οικογένειες σας. Σας ευχαριστούμε όλους, για τη συνεχή και αμέριστη εμπιστοσύνη που επιδεικνύεται στις υπηρεσίες μας.

Η Karavanas Security παραμένει στην διάθεση σας και τις γιορτινές μέρες, ώστε να περάσετε ξέγνοιαστα και χαρούμενα με την οικογένεια σας και τα συγγενικά σας πρόσωπα, χωρίς να έχετε το άγχος διαφύλαξης της προσωπικής σας περιουσίας!

*Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 22310-47276 και 693-6629-523 ή να μας επισκεφθείτε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο ΣΣ Λιανοκλαδίου (στα 50 μέτρα από το φανάρι προς τον σταθμό των τρένων).

facebook: AlarmSystems1 Karavanas Security

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση