Τα 70 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε ο ΑΕΣ Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 14:05 Τα 70 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε ο ΑΕΣ Στυλίδας

Γενέθλια και εγκαίνια μαζί στον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στυλίδας....

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χθεσινή εκδήλωση (27/03/2019) εορτασμού 70 χρόνων λειτουργίας του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Στυλίδας στις εγκαταστάσεις του παλιού εργοστασίου στο λιμάνι της Στυλίδας.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια των νέων γραφείων υπηρεσιών, μαζί με το καινούργιο γεωπονικό κατάστημα πώλησης αγροτικών εφοδίων το οποίο συστεγάζεται στον ίδιο χώρο.

Ευχαριστούμε τα μέλη του συνεταιρισμού που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς επίσης και όλους τους επισήμους και εκπροσώπους των φορέων και αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους εκπροσώπους των Δημοσίων υπηρεσιών, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση