Σφοδρή επίθεση Γεννηματά σε Τσίπρα: «Χορηγός του Μητσοτάκη, βαρίδι της αριστεράς»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 17:47 Σφοδρή επίθεση Γεννηματά σε Τσίπρα: «Χορηγός του Μητσοτάκη, βαρίδι της αριστεράς»

Τι είπε στη Λαμία η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Δημοκρατία και τη χρήσιμη ψήφο στο ΚΙΝ.ΑΛ.

Στη Λαμία και το εκλογικό κέντρο του Κινήματος Αλλαγής στην οδό Ρήγα Φεραίου, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/7) η Πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά.

Παρουσία φίλων του ΚΙΝ.ΑΛ. μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσής του προκειμένου να παίξει καθοριστικό ρόλο με την υπεύθυνη στάση του κι ως αντιπολίτευση.

Για τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και για τους επικεφαλής τους, επιφύλαξε βαρείς χαρακτηρισμούς, κρατώντας τους πιο υποτιμητικούς για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «χορηγό του Μητσοτάκη και βαρίδι της Αριστεράς».

Δείτε το βίντεο με την ομιλία της κας Γεννηματά:

Η κα Γεννηματά με την ευκαιρία της παρουσίας της στη Λαμία, συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες στο κέντρο της πόλης. Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση