Εσύ τι γνωρίζεις για το «Χορονό» Λαμίας;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 07:40 Εσύ τι γνωρίζεις για το «Χορονό» Λαμίας;

Χορέψτε σε όλους τους ρυθμούς μαζί μας...Ελάτε τώρα στο «Χορονό» Λαμίας!

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός  Σύλλογος «Χορονός» Λαμίας υποδέχεται για 5η συνεχόμενη χρονιά νέα και παλιά μέλη για τη νέα χρονιά 2019 - 2020, στον ανανεωμένο χώρο του, στην οδό Παπαμαύρου και Γιαννιτσιώτη (πίσω απο τα jumbo)!!!

Γνωρίστε μέσα από τον «Χορονό» Λαμίας, την τέχνη των παραδοσιακών χορών και την ιστορία τους. Στο «Χορονό» λειτουργούν τμήματα παραδοσιακών χορών Παιδικά - Εφηβικά - Ενηλίκων - Κρητικά - Ποντιακά.

Επίσης λειτουργούν και ομαδικά τμήματα γυμναστικής ενηλίκων Dance - Aerobic - Yoga - Pilates - Tae Bo - CrossFit - Fitness programs.

Η διεύθυνση του συλλόγου αναφέρει:

«Σας υποσχόμαστε για άλλη μια χρονιά ότι θα είμαστε δίπλα σας με υπευθυνότητα, μεράκι, αγάπη, ήθος, με καταξιωμένους και καταρτισμένους γυμναστές, για να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά δίνοντας ένα όραμα διαφορετικό στην πόλη της Λαμίας.»

Υπεύθυνη:
 Ρούλα Tσιριγκούλη, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974499225.
 

Μία νέα δημιουργική χρονιά ξεκινά και ο «Χορονός» Λαμίας προσφέρει και φέτος το καλύτερο δυνατό για την εκμάθηση Παραδοσιακών Χορών με πλούσιο πρόγραμμα, άρτια χοροδιδασκαλία και γυμναστική.

Ο «Χορονός» Λαμίας συμμετέχει σε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, παρουσιάζοντας χορούς του τόπου μας με μεγάλη επιτυχία.

Διοργανώνει παραδοσιακά γλέντια, σεμινάρια, καθώς και ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εκδρομές.

Χορέψτε σε όλους τους ρυθμούς μαζί μας... Ελάτε στο «Χορονό» Λαμίας!!!

Πολιτιστικός Αθλητικός  Σύλλογος «Χορονός» Λαμίας
Παπαμαύρου και Γιαννιτσιώτη (πίσω από τα Jumbo)
Υπεύθυνη Συλλόγου: Ρούλα Tσιριγκούλη, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974499225

 

Facebook: Πολιτιστικός Αθλητικός  Σύλλογος Χορονός Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση