Έλα στην Ford Ντουλάκης να γνωρίσεις το μοναδικό "Ford Ranger Raptor"!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 08:02 Έλα στην Ford Ντουλάκης να γνωρίσεις το μοναδικό "Ford Ranger Raptor"!

FORD Ranger RAPTOR ένα αυτοκίνητο με DNA Ford Performance για γρήγορη off-road αγωνιστική οδήγηση, και γνώμονα τις επιδόσεις και τη λειτουργικότητα.

Εξελιγμένο για να αντιμετωπίζει ακραίες συνθήκες εκτός δρόμου λόγω άκρως ανθεκτικού ενισχυμένου πλαισίου που χρησιμοποιεί υψηλής αντοχής ατσάλι με μειωμένη περιεκτικότητα κραμάτων για αντοχή σε υψηλή καταπόνηση που επιφέρει ή αγωνιστική οδήγηση εκτός δρόμου.

Τα αμορτισέρ FOX με position Sensitive Damping με αυξημένες δυνάμεις απόσβεσης και απαράμιλλη συμπεριφορά εκτός δρόμου παρέχουν μειωμένες δυνάμεις απόσβεσης και βελτιωμένη κύλιση στο δρόμο.

Μοναδικές ποδιές στο κάτω μέρος του αμαξώματος για προστασία από κακουχίες εκτός δρόμου υπάρχουν για τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων.

Ελαστικά παντός εδάφους εξελιγμένα ειδικά για το Raptor της BF Goodrich 285/70/R17 με δυναμική εκτός δρόμου χάραξη πέλματος δίνει αξιόπιστη πρόσφυση σε βρεγμένο, λάσπη, χιόνι και άμμο.

Εσωτερικά οι βελτιώσεις της Ford Performance κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Από τα paddle μαγνησίου για ζωηρές αλλαγές ταχυτήτων έως τις δερμάτινες πινελιές στο σαλόνι και τις μπλε ραφές.

Διατίθεται με νέο κινητήρα ecoblue diesel 2.0L 213ps και ροπή 500nm, σε συνδυασμό με κιβώτιο 10 σχέσεων και λειτουργία Live in Drive με paddle shifters.

Διατίθεται με όλες τις ηλεκτρονικές ευκολίες και βοηθήματα οδήγησης που παρέχει η Ford όπως:

  • Προγράμματα οδήγησης normal, sport, grass/snow, mud/sand, rock, baja.
  • ABS, με σύστημα ευστάθειας ESV και σύστημα αντι-ανατροπής RSC.
  • Σύστημα αποτροπής σύγκρουσης.
  • Έξυπνη υποβοήθηση ελέγχου ταχύτητας.
  • Έλεγχος ταχύτητας με ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού ταχύτητας, αυτόματο φρενάρισμα και έξυπνη υποβοήθηση ελέγχου ταχύτητας ASLD+AEB+ISA.
  • Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας LKA.
  • Αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας.

Διατίθεται σε πέντε χρώματα.

Έλα και εσύ να γνωρίσεις από κοντά την απόλυτη δύναμη του Ford Ranger Raptor στην Ford Ντουλάκης  στο 4o Χιλιόμετρο Λαμίας - Καρπενησίου

Τηλ.: 22310 62269 - 70
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση