Λαμία: «Ονειρεύτηκα ότι θα κέρδιζα το αυτοκίνητο» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 08:00 Λαμία: «Ονειρεύτηκα ότι θα κέρδιζα το αυτοκίνητο» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το ονειρεύτηκε και το κέρδισε...«Αγόρασα τον λαχνό για το αγόρι μου...», είπε η τυχερή που κέρδισε το υπέροχο Peugeot 208, στα «Δώρα Ψυχής».

Ο λαχνός με το Νο 2487 κέρδισε το αυτοκίνητο, ένα Peugeot 208, στη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά του Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο».

Τον τυχερό λαχνό τράβηξε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και τον είχε αγοράσει μια κοπέλα για τον φίλο της. Η τύχη τους χαμογέλασε και όπως αποδείχτηκε το ήθελαν πραγματικά πολύ, αφού εκτός από το δυνατό προαίσθημα που είχαν, το προηγούμενο βράδυ ονειρεύτηκε ότι το κέρδισε.

Ωστόσο όταν η Συμβολαιογράφος κ. Τσιγκόλη την κάλεσε στο τηλέφωνο για να της πει τα ευχάριστα νέα, η ίδια δεν το πίστευε, μέχρι που ήρθε και παρέλαβε το κλειδί του αυτοκινήτου, από τον επικεφαλής του "karellis-group" κ. Χρυσόστομο Καρέλλη.

Δείτε το βίντεο με την κλήρωση και την παραλαβή του αυτοκινήτου:

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με την κλήρωση και τις δηλώσεις για το μεγάλο φετινό δώρο, το υπέροχο Peugeot 208, που κληρώθηκε στη Φιλανθρωπική Αγορά του Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση