Νέα Εκπαιδευτική Πρόκληση από το ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 08:23 Νέα Εκπαιδευτική Πρόκληση από το ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο!

Εκπαιδευτική Ρομποτική με τη συνεργασία της eduACT | Education Unlimited.

Το ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο εξελίσσεται διαρκώς και ως Πολυδύναμη Εκπαιδευτική Δομή είναι έτοιμο να υποδεχθεί τη νέα σχολική χρονιά, εντελώς ανανεωμένο, τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες του Υπουργείου.

Τώρα, ΟΛΕΣ οι ΔΡΑΣΕΙΣ, του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ!

Μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα δράσεων και δραστηριοτήτων του, προσφέρει στα παιδιά όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να ανακαλύψουν τις ιδιαίτερες κλίσεις τους, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους, να διευρύνουν τη δημιουργικότητα τους, να επικοινωνήσουν τις ιδέες τους, να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους.

mesa 1

Στο ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, τα Εργαστήρια Εκπαιδευτικής Ρομποτικής πραγματοποιούνται με τη συνεργασία της eduACT | Education Unlimited.
Διδάσκουν πιστοποιημένοι εκπαιδευτικοί από την LEGO EDUCATION ACADEMY, την οποία παρέχει στη Ελλάδα ο επίσημος φορέας εκπαίδευσης O3-Οut Οf Ordinary.

Η εκπαιδευτική διαδικασία με τη βοήθεια της τεχνολογίας αλλάζει, βγαίνει από τα όρια της σχολικής μάθησης, καταργεί τα σύνορα της τυπικής εκπαίδευσης του σήμερα, προσπαθεί να ανακαλύψει και να αναδείξει έμφυτα ταλέντα και δεξιότητες κάθε μαθητή ξεχωριστά και πυροδοτεί την δημιουργικότητα παιδιών ηλικίας από 4 έως 15 χρόνων.

mesa 2

Η O3-Οut Οf Ordinary, επιστημονικός συνεργάτης της eduACT| Education Unlimited, προσφέρει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο να διαδώσει τις καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης και οι νέες γενεές να αποκτήσουν τις δεξιότητες του 21ου αιώνα. Η Eduact είναι ο επίσημος διοργανωτής σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια για τους διαγωνισμούς FIRST® LEGO® League και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετάσχουν σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας.

Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτικοί:

          ΒΙΒΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΙΓΚΟΛΗ, ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΒΕΛΑΩΡΑ,

          ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΑΡΓΥΡΩ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ

 

 

mesa 3a

Επιπλέον, το Πολυδύναμο Πρόγραμμα του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο περιλαμβάνει: Θεατρικό Εργαστήρι, Πολιτιστική Αγωγή & Ιστορία Τέχνης, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Εικαστικές Τέχνες, Σκάκι, Εκπαιδευτικό Επιτραπέζιο Παιχνίδι, Αθλητικές Δραστηριότητες και άλλες ποικιλόμορφες δημιουργικές δραστηριότητες, σε ένα μοναδικό και υπερσύγχρονο χώρο απασχόλησης, με έμπειρο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Τώρα, ΟΛΕΣ οι ΔΡΑΣΕΙΣ, του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ!

mesa 3

Ένα ακόμη καινοτόμο πρόγραμμα που φιλοξενείται στο Ονειροπλαστείο, είναι το ARKKI School of Αrchitecture.

Τα εργαστήρια του πιο πρωτοποριακού εκπαιδευτικού προγράμματος της Ευρώπης, που ήρθε στη χώρα μας από την Φινλανδία, πραγματοποιούνται αποκλειστικά στο Ονειροπλαστείο, σε ολιγομελή τμήματα!

mesa 4 Arkki

Κάντε άμεσα εγγραφή, για να εξασφαλίσετε θέση σε έναν υπέροχο κόσμο έμπνευσης και δημιουργίας!

Στον κόσμο που, εδώ και πολλά χρόνια, πλάθονται τα πιο όμορφα Παιδικά Όνειρα και η Παιδική Τέχνη ανοίγει διάπλατα τα φτερά της!

Στον μοναδικό και υπέροχο κόσμο του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο!

Τα καλύτερα… είναι ΕΔΩ!!!
Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο και για αιτήσεις εγγραφών, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη κ. Βιβή Σεβαστού.
Τηλέφωνα: 22310 38261 & 6979013890
Web page: oneiroplasteio.gr

Πολυδύναμος Εκπαιδευτικός Οργανισμός

mesa 5 logos gia arthra

 

 

Δείτε φωτογραφίες.....

 

ROBOTIKI 1

ROBOTIKI 2

ROBOTIKI 3

ROBOTIKI 4

oneiroplasteio 01

oneiroplasteio 02

oneiroplasteio 03a

oneiroplasteio 04

oneiroplasteio 24

oneiroplasteio 26

oneiroplasteio 27

oneiroplasteio 28

oneiroplasteio 30

oneiroplasteio 31

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση