Πολυχώρος "Ονειρόμυλος": Καφές, φαγητό, ποτό, δραστηριότητες για παιδιά, σε έναν…παράδεισο δίπλα σου!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 07:35 Πολυχώρος "Ονειρόμυλος": Καφές, φαγητό, ποτό, δραστηριότητες για παιδιά, σε έναν…παράδεισο δίπλα σου!

Ποτάμι, γάργαρα νερά, δροσιά, πλατάνια…και να απολαμβάνεις τον καφέ σου και αργότερα το φαγητό σου…Κι ένας πραγματικός νερόμυλος…κι όλα αυτά σε ελάχιστη απόσταση από το κέντρο της πόλης…Όνειρο; Ναι! Και είμαστε στο ίδιο…στον Ονειρόμυλο!

Πολυχώρος Ονειρόμυλος… Ονειρεμένος!!!

Λένε, πως η φαντασία δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα…Κι αν έχεις επισκεφθεί τον Ονειρόμυλο… αυτό το γνωρίζεις καλά!

Καφές, ποτό, εκλεκτά πιάτα, σε ένα καταπράσινο, δροσερό περιβάλλον με αληθινό ποτάμι και παλιούς νερόμυλους, στη θέση Φραντζόμυλος, μόνο 5 χλμ έξω από τη Λαμία.

Ένας πολυχώρος που σε κερδίζει με το μαγικό περιβάλλον του μέσα στη φύση. Ιδανική επιλογή για τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού αφού μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα βρεθείς να ηρεμείς κοιτώντας τα νερά του ποταμιού που περνάει ακριβώς δίπλα σου απολαμβάνοντας παράλληλα τον καφέ σου ή κάποιο νόστιμο πιάτο από την κουζίνα του Ονειρόμυλου.

Στο εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον του Ονειρόμυλου με τους νερόμυλους και τα μεγάλα πλατάνια θα πας φυσικά και με τα παιδιά σου αφού κάθε απόγευμα από τις 6μμ ως το βράδυ στις 11.00, μπορούν να διασκεδάσουν παρέα με τον animateur που ετοιμάζει καθημερινά ένα ξεχωριστό ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Δείτε περισσότερα για τις καθημερινές παιδικές δραστηριότητες στο Facebook του Ονειρόμυλου. Ο πολυχώρος προσφέρεται και για παιδικά πάρτι – για πληροφορίες καλέστε στο 2231096583.

Ανοικτά καθημερινά από τις 7.00 το πρωί ως αργά το βράδυ.

Πολυχώρος Ονειρόμυλος! Ζήσε το όνειρο… στ’ αλήθεια!

Ονειρόμυλος
Ένας παράδεισος δίπλα σου…
Φραντζόμυλος Λαμίας
Τηλ.2231096583
Facebook/Ονειρόμυλος Πολυχώρος

 

Ανοικτά από τις 7.00 π.μ. 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση