Λαμία: Σταθερά εδώ, σταθερά πρώτοι!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 07:24 Λαμία: Σταθερά εδώ, σταθερά πρώτοι!

Η "προ-ΠΑΙΔΕΙΑ", το μόνο αμιγώς Κέντρο Μελέτης της πόλης, και φέτος κοντά σας, είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας απαιτητικής σχολικής χρονιάς, διατηρώντας στο ακέραιο τις άριστες υπηρεσίες του.

Κάθε μαθητής είναι μοναδικός. Γι’ αυτό κι εμείς εξασφαλίζουμε με κατάλληλες εκπαιδευτικές μεθόδους, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε παιδιού ξεχωριστά, την καθημερινή προετοιμασία για το σχολείο σε ΟΛΑ τα μαθήματα.

Έμπειρο προσωπικό, οικείο και ζεστό περιβάλλον, αγάπη για τα παιδιά και στενή συνεργασία με τους γονείς, αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχούς πορείας μας όλα αυτά τα χρόνια.

Λόγω των ιδιαίτερων  συνθηκών ,ο χώρος μας διαμορφώθηκε με ατομικά θρανία, ώστε να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Οι εγγραφές μας ξεκινούν από την Δευτέρα 24 Αυγούστου και καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 10:00-14:00 & 18:00-21:00.

Υπεύθυνες Κέντρου: Τσιακμάκη Βαλεντίνα, φιλόλογος & Τσιακμάκη Στέλλα, ειδική παιδαγωγός.

Όθωνος 31, Λαμία (ημιώροφος)

Τηλ: 22310-20096, 6987757704 & 6987211696

Facebook: Κέντρο Μελέτης για παιδιά Δημοτικού "προ-Παιδεία" Τσιακμάκη Βαλεντίνα

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση