Λαμία: Αυτή είναι η τυχερή που κέρδισε ταξίδι για δύο στο Παρίσι !!!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 07:00 Λαμία: Αυτή είναι η τυχερή που κέρδισε ταξίδι για δύο στο Παρίσι !!!

Η κλήρωση έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο κατάστημα οπτικών «Παπαδημητρόπουλος», στην οδό Καποδιστρίου στη Λαμία.

Ο λαχνός με το Νο 1561 ήταν αυτός που ανέδειξε την τυχερή του μεγάλου διαγωνισμού που διοργάνωσε για τους πελάτες του ο οπτικός οίκος «Παπαδημητρόπουλος».

Έτσι λοιπόν η κ. Βιβή Γκίκα από τη Λαμία κέρδισε ένα μαγευτικό ταξίδι στο Παρίσι για δυο άτομα.

Ο οπτικός οίκος «Παπαδημητρόπουλος» θέλει να ευχαριστήσει όλους τους πελάτες για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και δεσμεύεται ότι σύντομα θα επανέλθει με καινούργιο δώρο, ανταποδίδοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους και την διαχρονική στήριξη στο κατάστημα, το οποίο εδώ και 85 χρόνια, είναι συνώνυμο με τα οπτικά στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Για 85 ολόκληρα χρόνια ο οπτικός οίκος "Παπαδημητρόπουλος" μπορεί και σας κοιτάζει στα μάτια, γιατί σας λέει την αλήθεια, φροντίζοντας την υγεία και την ομορφιά των ματιών σας.

Έλα κι εσύ την παρέα μας στο facebook Papadimitropoulos Optika

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση