Πανελλήνια Διάκριση για Λαμιώτη οδοντίατρο!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 08:20 Πανελλήνια Διάκριση για Λαμιώτη οδοντίατρο!

Μια ξεχωριστή Πανελλήνια διάκριση κατέκτησε η Perfect Smile Clinic με πρωτιά στα Medical Beauty Awards 2020

Η κλινική του Δρ. Δημήτρiου Σπηλιόπουλου στη Λαμία, κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από δεκάδες συμμετοχές στα ετήσια βραβεία που στόχο έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν επαγγελματίες στον χώρο της υγείας, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο επίσης και σε επίπεδο θεραπειών. Συγκεκριμένα κατέκτησε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Dental Cosmetic Clinic!

H κλινική «Perfect Smile Clinic» ξεκίνησε την λειτουργία της το 2010 με στόχο να προσφέρει στους ασθενείς τις πιο σύγχρονες, ασφαλείς και καινοτόμες μεθόδους στον τομέα της οδοντιατρικής και αισθητικής οδοντιατρικής.

Η απονομή του βραβείου έγινε στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου και ο κ. Σπηλιόπουλος αναφέρθηκε στη διάκριση τονίζοντας πως είναι η επιβράβευση μιας μακράς πορείας.

«Μέσα από μια αδιάκοπη διαδικασία επιμόρφωσης, ατελείωτες ώρες εργασίας αλλά και αφοσίωσης στη δουλειά μου, αυτό το βραβείο έρχεται να μας δώσει εκτός από χαρά και κίνητρο για να δώσουμε ως κλινική ακόμη περισσότερα. Η επιτυχία αυτή δεν θα μπορούσε να έλθει χωρίς συστηματική δουλειά αλλά ένα μεγάλο μέρος της οφείλεται στη στήριξη της οικογένειάς μου, την υπομονή της συζύγου μου και του μοναδικού μέντορα, φίλου και συνεργάτη Δρ. Δημήτρη Παπαδημητρίου».

Η υπεροχή της Perfect Smile Clinic

Η Perfect Smile Clinic  η οποία λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια επικεντρώνεται στην προληπτική φροντίδα, αισθητική οδοντιατρική, ενδοδοντική θεραπεία, στοματική χειρουργική, στα οδοντικά εμφυτεύματα, στην περιοδοντολογία και στην αόρατη ορθοδοντική.

«Από την αρχή ο στόχος μας ήταν η κλινική να λειτουργεί ως πυλώνας παροχής των πλέον σύγχρονων μεθόδων στον χώρο της οδοντιατρικής στη Λαμία. Με προσεχτική μελέτη και έρευνα πετύχαμε να καλύψουμε ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στις προσφερόμενες υπηρεσίες της περιοχής και μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός πως ο κόσμος αναγνώρισε σύντομα», αναφέρει ο Δρ. Σπηλιόπουλος.

Ενδεικτικά, στον τομέα του εξοπλισμού η PSC χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας digital συστήματα ακτινογραφιών, digital photography systems, digital smile design εφαρμογές, ηλεκτρονικά υποβοηθούμενη ανώδυνη αναισθησία, ψηφιακή διαχείριση της αποστείρωσης και υγιεινής μέσω λογισμικού που ελέγχει τους κύκλους της αποστείρωσης (Dios MP).

Η Perfect Smile Clinic επεκτείνει τις υπηρεσίες της στην οδοντιατρική κοσμετολογία αναλαμβάνοντας πάσης φύσεως περιστατικά και ασθενείς με ειδικές απαιτήσεις. Με ειδίκευση στην αντιμετώπιση των πιο σύνθετων περιπτώσεων αισθητικής και λειτουργικής αποκατάστασης σε φυσικές οδοντοστοιχίες και εμφυτεύματα, εφαρμόζουμε τόσο τις παραδοσιακές προσθετικές διαδικασίες, όσο και τις πιο καινοτόμες, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις ελάχιστα επεμβατικές προσθετικές διαδικασίες για την εφαρμογή όψεων, στεφανών (θήκες) και οδοντικών γεφυρών με ολοκεραμικές αποκαταστάσεις.

Η Perfect Smile Clinic, παράλληλα με το να αναπτύσσει και να εφαρμόζει κάθε καινοτόμα μέθοδο της οδοντιατρικής φροντίζει ώστε να παρέχει σταθερή ποιότητα υπηρεσιών και ασφαλείς, αποτελεσματικές διαδικασίες.

Οι αρχές λειτουργίας της Perfect Smile Clinic

Στη δεκαετή μας πορεία, έχουμε πετύχει να διατηρούμε άμεση διαθεσιμότητα σε επείγοντα περιστατικά και ελάχιστο χρόνο αναμονής των ραντεβού (0-5 λεπτά) στον χώρο αναμονής. Αναγνωρίζοντας την αξία του χρόνου για τον κάθε ασθενή και το πόσο δυσάρεστη μπορεί να γίνει η μακρά αναμονή, τηρούμε αυστηρά το χρονοδιάγραμμα των θεραπειών και δίνουμε προτεραιότητα στην ακρίβεια των ραντεβού.

Παράλληλα, η κλινική σχεδιάστηκε ώστε εκτός από χώρος υψηλής αισθητικής, να αποτελεί και ένα ευχάριστο περιβάλλον στα πρότυπα του σύγχρονου design με παροχές από το δωρεάν ασύρματο δίκτυο μέχρι και τάμπλετ για χρήση των ασθενών. Ως προς αυτή την κατεύθυνση το feedback των ασθενών, πιστοποιεί την επιτυχημένη πορεία της κλινικής με αυξημένο αριθμό συστάσεων, ενώ υψηλά είναι τα σκορ στο Loyalty Program με 5/5 μέσω Google και 5/5 μέσω εσωτερικών μετρήσεων στο ιατρείο από φόρμες που συμπληρώνουν οι ασθενείς.

Το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό, τόσο σε οδοντιατρικό επίπεδο, αλλά και σε σεμινάρια πρώτων βοηθειών, τα οποία επαναλαμβάνονται ετησίως, συμβάλλει στο να εξασφαλίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία της κλινικής με προτεραιότητα την ασφάλεια. Σημαντικό προτέρημα της PSC είναι και η πρόσβαση μέσω δημόσιων συγκοινωνιών, αλλά και η πρόσβαση για ΑμεΑ. Η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας 24/7 μέσω τηλεφώνου, email και messenger αναγνωρίζεται επίσης ως προσόν από τους ασθενείς που χρειάστηκαν εκτάκτως κάποια από τις υπηρεσίες μας.

Βιογραφικό Δ. Σπηλιόπουλου

Ο οδοντίατρος Δημήτριος Σπηλιόπουλος αποφοίτησε το 2010 από το ΕΚΠΑ - Οδοντιατρική Σχολή.

Το 2012 παρακολούθησε μονοετές πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο UCLA της Αμερικής βασιζόμενο στην Αισθητική Οδοντιατρική (σε συνεργασία με το gIDe Institute).

Το 2014 και υπό την επίβλεψη μεγάλων κλινικών οδοντιάτρων και του Αμερικανικού Οδοντιατρικού Συλλόγου (ADA), συμμετείχε στο Κλινικό Μάστερ Αισθητικής και Επανορθωτικής Οδοντιατρικής.

Το 2015 συμμετείχε στο μονοετές πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Κολωνίας και του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Εμφυτευμάτων στην Χειρουργική και Εμφυτευματολογία.

Το 2016 συμμετείχε στο μονοετές πρόγραμμα του Mauro Fradeani (Ιταλία), ενός από τους πρωτοπόρους Οδοντιάτρους στην Προσθετική παγκοσμίως, στην Αισθητική και Λειτουργική Αποκατάσταση του Στοματογναθικού Συστήματος.

Τέλος, συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με σκοπό τη συνεχή επιμόρφωση σε θέματα προσθετικής, εμφυτευμάτων και αισθητικών αποκαταστάσεων.

Παράλληλα με τη λειτουργία της PSC, o Δημήτριος Σπηλιόπουλος από το 2011 έως το 2017 επέκτεινε τις δραστηριότητές του στη Δανία ιδρύοντας τη δική του κλινική, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με μια ακόμη ομάδα γιατρών σε άλλη κλινική της Κοπεγχάγης. Στο διάστημα αυτό παρακολούθησε 4000 ασθενείς και χειρίστηκε πολλές ειδικές περιπτώσεις αισθητικών αποκαταστάσεων.

Επίσης τα 2 τελευταία χρόνια συνεργάζεται με μια από τις παλαιότερες κλινικές του Ηνωμένου Βασιλείου που βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου και αναλαμβάνει περιστατικά αισθητικής οδοντιατρικής, από την αποκατάσταση ενός δοντιού μέχρι ολόκληρο τον φραγμό.

Από το 2014 και έπειτα, αναπτύχθηκε μόνιμη συνεργασία με τον δρ. Δημήτριο Παπαδημητρίου, Clinical Assistant Professor στο Πανεπιστήμιο του Rochester ο οποίος διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα και είναι ο εξειδικευμένος επιστημονικός συνεργάτης σε σύνθετες χειρουργικές αποκαταστάσεις όπως οι οστικές αναπλάσεις.

Perfect Smile Clinic
Λεωσθένους 2, Λαμία
τηλ. 2231 067548

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση