Kymco People One 125i CBS με μειωμένη τιμή και άτοκες δόσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 17:16 Kymco People One 125i CBS με μειωμένη τιμή και άτοκες δόσεις

Η Kymco προσφέρει το πρακτικό και ποιοτικό People One 125i CBS με σημαντική έκπτωση και άτοκο διακανονισμό, που το καθιστούν κορυφαία πρόταση αγοράς.

Με εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης, νέα μειωμένη τιμή, άτοκο διακανονισμό και κορυφαία πρακτικότητα και ασφάλεια, το Kymco People One 125i CBS αποκτά τα χαρακτηριστικά της ασυναγώνιστης πρότασης για τις αστικές σας μετακινήσεις.

Kymco People One 125i CBS

Το People One 125i προσφέρεται τώρα με έκπτωση 250 ευρώ, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 2.095ευρώ (από 2.345). Ταυτόχρονα, το χαρισματικό scooter με τους μεγάλους τροχούς μπορεί να αποκτηθεί με άτοκο διακανονισμό, που περιλαμβάνει προκαταβολή 20% και 24 μηνιαίες δόσεις με κάρτα!

Το μοντέλο, χάρη στα μοναδικά του χαρακτηριστικά έχει διατεθεί σε περισσότερες από 200.000 μονάδες στην ευρωπαϊκή αγορά. Το People One είναι ένα scooter πόλης με πολλά προτερήματα. Το πρακτικό επίπεδο πάτωμα και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα το κάνουν ιδανικό στον καίριο τομέα της χρηστικότητας,. Η αναπαυτική σέλα με το χαμηλό ύψος και η προσεγμένη εργονομία στη θέση οδήγησης θα βολέψει αναβάτες κάθε αναστήματος, ενώ η μεταφορά συνεπιβάτη ή/και αντικειμένων γίνεται εύκολα χάρη στα αναδιπλούμενα μαρσπιέ και στη μεγάλη σχάρα με τις εργονομικές χειρολαβές.

People One 125i CBS

Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως για τον ανεφοδιασμό δεν απαιτείται άνοιγμα του καθίσματος, καθώς η τάπα πλήρωσης του ρεζερβουάρ είναι στην ποδιά. Και επειδή το People One θέλει να ξεχωρίζει, μπορεί και κατακτά το σεβασμό και όσων δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση, που είναι σύγχρονη και αντανακλά ευρωπαϊκό χαρακτήρα. Αντίστοιχα υψηλών προδιαγραφών είναι και η ποιότητα κατασκευής του, με μελετημένο φινίρισμα και άψογη συναρμογή υλικών.

People One 125i CBS

Ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός καυσίμου είναι τεχνολογίας DIS (Drop Injection System), επιτρέποντας τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης. Ο τετράχρονος κινητήρας των 125cc αποδίδει 9,6 ίππους και χρειάζεται μόλις ένα λίτρο καυσίμου για να καλύψει απόσταση 45 χιλιομέτρων! Κάτι που σημαίνει πως με το 6λιτρο ρεζερβουάρ προσφέρει αυτονομία που κάλλιστα μπορεί να ξεπεράσει τα 250 χιλιόμετρα!

People One 125i CBS

Πλήρης βασικός εξοπλισμός

Το Kymco People One 125i CBS περιλαμβάνει στοιχεία που καθιστούν εύκολη και ασφαλή την καθημερινή του χρήση. Συγκεκριμένα:

  • Δύο δισκόφρενα με συνδυασμένη λειτουργία

  • Κεντρικό & πλαϊνό σταντ

  • Επίπεδο πάτωμα

  • Αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη

  • Σχάρα

  • Αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα

  • Ζάντες αλουμινίου

  • Πλήρη πίνακας οργάνων με δείκτη βενζίνης

  • Άγκιστρο αποσκευών

  • Σινιάλο στη μεγάλα σκάλα των φώτων

  • Smart Lock κεντρικό διακόπτη πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτική προστασία

People One 125i CBS

Οι επιλογές χρωμάτων είναι τρεις: μαύρο, λευκό και κόκκινο.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 22310 23563 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της KYMCO.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση