Έμερι: «Ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια την πρόκριση»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 01:46 Έμερι: «Ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια την πρόκριση»

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι, συνεχάρη τον Ολυμπιακό μετά τη δεύτερή νίκη κόντρα στην ομάδα του την πρόκρισή του στον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός πήρε την τεράστια πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League, επικρατώντας 2-0 της Άστον Βίλα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει και απόψε και να προκριθεί, ήταν η καλύτερη ομάδα. Χάσαμε την ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι. Προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στο πώς θα παίξουμε 90 λεπτά εδώ. Στο πρώτο ημίχρονο φτιάξαμε ευκαιρίες και τους περιορίσαμε, αλλά εκείνοι σκόραραν.

Είμαστε σε μια διαδικασία. Θέλαμε να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη και θα το καταφέρουμε μέσα από την Premier League. Είμαστε ευγνώμονες για τους οπαδούς μας», ανέφερε ο Έμερι μετά το ματς».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση