Λαμία: Τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια φέτος έρχονται σπίτι σου με delivery - Διάθεση και για χονδρική!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 08:47 Λαμία: Τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια φέτος έρχονται σπίτι σου με delivery - Διάθεση και για χονδρική!

Στο κατάστημα Χριστουγεννιάτικων ειδών «Ζιάκας»,  Πλατυστόμου 9 στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας (πίσω από το 7ο Γυμνάσιο), θα βρείτε όπως κάθε χρόνο μοναδικές προσφορές - Και με ένα τηλεφώνημα όλες σας οι αγορές έρχονται delivery στο χώρο σας!!!

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και οι ετοιμασίες προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς. Τα Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας» είναι ανοιχτά και έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν και φέτος.

Με ένα τηλεφώνημα στο 6977274159 μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας, να ζητήσετε συμβουλές Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, ενώ σας εξυπηρετούν φέρνοντας στο χώρο σας όλα τα είδη που θα επιλέξετε.

*Εξυπηρετούν και χονδρική.

Όπως κάθε χρόνο, διαθέτουν και φέτος τη μεγαλύτερη ποικιλία σε Χριστουγεννιάτικα είδη, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Στο κατάστημα «Ζιάκας» θα βρείτε:

  • 100 φωτάκια εσωτερικού χώρου μόνο 3.99€

  • 100 φωτάκια led μόνο 5.99€

  • Δέντρο 1.80 μέτρα μόνο 19.99€

  • Λευκό Δέντρο 1.80 μέτρα μόνο 19.99€

  • Φωτοσωλήνα Led 10 μέτρα μόνο 17.99€

Ακόμη θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χριστουγεννιάτικες μπάλες σε όλα τα χρώματα, μοναδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, αλλά και δώρα.

Επιλέξτε ανάμεσα σε φάτνες, καρουζέλ, υφασμάτινες κάλτσες, καράβια και πολλά ακόμη είδη, για να διακοσμήσετε κάθε σας χώρο.

Όσα έχετε φανταστεί για τη Χριστουγεννιάτική σας διακόσμηση, και ακόμη περισσότερα, θα τα βρείτε όλα στα Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας».

Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας»
Πλατυστόμου 9 - Νέα Άμπλιανη Λαμίας (πίσω από το 7ο Γυμνάσιο)
Τηλέφωνο παραγγελιών και διανομής: 6977274159
Facebook: Xristougenniatika Ziakas

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση