AV Athanasios Vellios: Αγίου Βαλεντίνου - Το σημείο συνάντησης είναι ένα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 07:32 AV Athanasios Vellios: Αγίου Βαλεντίνου - Το σημείο συνάντησης είναι ένα!

AV Athanasios Vellios Jewelry & Οnline στο velliosoro.com

Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, το κατάστημα AV Athanasios Vellios (Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη πεζόδρομος στη Λαμία) & το VelliosOro.com σε συνεργασία με τη Lacta, μας φέρνουν πιο κοντά στη γιορτή των ερωτευμένων!

Με τις αγορές σας  για του Αγίου Βαλεντίνου, δωρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο και μια σοκολάτα Lacta με χειρόγραφη αφιέρωση! Ένα μοναδικό δώρο που μας φέρνει πιο κοντά, σε μια εποχή αποστάσεων!

Απολαύστε το ρομαντικό video εδώ:

Βρείτε τώρα το δώρο για το δικό σας αγαπημένο πρόσωπο από 10€! Μονόγραμμα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και πολλές μοναδικές ιδέες!

Στο κοσμηματοπωλείο AV Athanasios Vellios Jewelry & online στο velliosoro.com, θα βρείτε αποκλειστικά τις καλύτερες μάρκες ρολογιών της αγοράς:

AV Exclusive, Seiko, Casio, Oozoo, Michael Kors, Armani Exchange, Breeze, Cluse, DKNY, Fossil, Point και Smart Watch.

Θα βρείτε επίσης σε αποκλειστικότητα τα μοναδικά κοσμήματα Alisia!

Love is in the air @ Athanasios Vellios Jewelry & online στο velliosoro.com.

Κοσμηματοπωλείο - AV Athanasios Vellios Jewelry

Ροζάκη Αγγέλη 20 & Καλύβα Μπακογιάννη , Λαμία
Τηλέφωνο : 22310 27723

Facebook: Velliosoro
Instagram: Velliosoro
Site: www.velliosoro.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση