«Τζιανέτας Ανταλλακτικά»: To αυτοκίνητό σας βρίσκεται σε καλά χέρια!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 09:24 «Τζιανέτας Ανταλλακτικά»: To αυτοκίνητό σας βρίσκεται σε καλά χέρια!

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, λιπαντικά, είδη εξοπλισμού συνεργείων και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης από το 1975.

Η πιο πλήρης γκάμα ανταλλακτικών μηχανικών και φανοποιείας, καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και μικρών φορτηγών της ελληνικής αγοράς. Περισσότεροι από 15.000 διαθέσιμοι κωδικοί επώνυμων προϊόντων σας οδηγούν στο αύριο της αυτοκίνησης με ασφάλεια

Επενδύουμε συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές και υπηρεσίες για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας και να προσφέρουμε προσιτές λύσεις, καθιστώντας τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας δική μας υπόθεση.

Υπηρετούμε με πάθος τον πελάτη μας, αναζητούμε τη συνεχή βελτίωση σε ό,τι κάνουμε. Και αυτό φαίνεται στη δική σας εμπιστοσύνη και προτίμηση όλα αυτά τα χρόνια.

Δυναμισμός – αξιοπιστία – εξυπηρέτηση – συνέπεια- εμπιστοσύνη: αδιαπραγμάτευτες αρχές μας.

Η εταιρεία «Τζιανέτας Ανταλλακτικά» διαθέτει σύγχρονες κεντρικές εγκαταστάσεις και αποθηκευτικούς χώρους, συνολικής έκτασης 2400 τ.μ. στη Λαμία.

Πρόσφατα η εταιρεία «Τζιανέτας Ανταλλακτικά» επέκτεινε την δραστηριότητα της στον τομέα της εισαγωγής και χονδρικής πώλησης ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αυτοκινήτων, ιδρύοντας σε συνεργασία με τη ΒΙΑΚΑΡ ΑΕ την εταιρία VIApart, τη μεγαλύτερη ελληνική, ιδιωτική εταιρεία εισαγωγής, εμπορίας και διανομής ανταλλακτικών αυτοκινήτων στη Στερεά Ελλάδα.  Με την παράλληλη προσέγγιση B2B και B2C πελατών, απευθύνεται στο σύνολο των επαγγελματιών τεχνικών της αυτοκίνησης, φέρνοντας την επόμενη μέρα στα ανταλλακτικά.  

Η εταιρεία Τζιανέτας ιδρύθηκε το 1975. 

Επεκτάθηκε ταχύτατα, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων για όλα τα αυτοκίνητα του ελληνικού πάρκου και έχοντας αποκλειστική συνεργασία και διάθεση των προϊόντων της ΒΙΑΚΑΡ ΑΕ, της μεγαλύτερης εταιρεία εισαγωγής και διανομής ανταλλακτικών στην Ελλάδα. 

Σήμερα η εταιρεία «Τζιανέτας Ανταλλακτικά» γιορτάζει τα 45 χρόνια λειτουργίας και ανοδικής πορείας.

Προχωράμε όλοι ΜΑΖΙ, διοίκηση , προσωπικό και συνεργάτες σαν μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, στηρίζοντας τη δική σας οικογένεια.

«Τζιανέτας Ανταλλακτικά»

Ν.Β ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ
Ολυμπιονικών & Λ. Τσαγγάρη, Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 29200, 22310 34945
www.tzianetas.gr
 Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για delivery στο χώρο σας καλέστε στο 22310 37900.

 

Προμηθευτές της εταιρείας «Τζιανέτας Ανταλλακτικά»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση