Λαμία: Το κομμωτήριο που αξίζει την προσοχή του σκύλου σας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 08:00 Λαμία: Το κομμωτήριο που αξίζει την προσοχή του σκύλου σας!

Οι τριχωτοί σας φίλοι τώρα πιο όμορφοι και καθαροί από πότε με την υπογραφή του GNTD!

Αν αναρωτιέστε πως μπορείτε να φτιάξετε την ψυχολογία του σκύλου σας στο κομμωτήριο GNTD έχουν την απάντηση.

Τριχωτοί φίλοι με κουνιστές ουρίτσες και χαρούμενες μουσούδες θα δείτε να κυκλοφορούν στη Λαμία.

Το κομμωτήριο GNTD βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 55β, πλησίον στην οδό Θερμοπυλών και στις γραμμές του τρένου, στο δρόμο για Αγία Βαρβάρα με ευκολία στο παρκάρισμα, για ξεκούραστα κατοικίδια και αφεντικά.

Είναι ένας άνετος χώρος, στον οποίο μπορείτε να περιμένετε και να απολαύσετε τον καφέ σας όσο εκτελείται η διαδικασία κουρέματος του αγαπημένου σας φίλου.

Επίσης μπορείτε να αφήσετε σε εμάς το σκύλο σας, καθώς αναλαμβάνουμε και τη φύλαξή του, και να το παραλάβετε όταν έχετε τελειώσει τις δουλειές σας.

Το κατάστημά μας προσφέρει υπηρεσίες καλλωπισμού, καθαρισμού του κατοικίδιου σας, κούρεμα με μηχανή, κούρεμα με ψαλίδι, ρετούς, μπάνιο, κόψιμο νυχιών και καθάρισμα αυτιών. Όλα αυτά φυσικά πραγματοποιούνται χωρίς χρήση αναισθησίας.

Ακόμα στο GNTD θα βρείτε επιλεγμένες υποαλλεργικές τροφές, λιχουδιές σε ξηρή και υγρή μορφή καθώς και είδη υγιεινής για το κατοικίδιό σας, όπως σαμπουάν (δερματολογικά ελεγμένα), κολώνιες, πούδρες, κρέμες, μοδάτα λουράκια, άνετα κρεβατάκια αλλά και διάφορα αξεσουάρ για την ομορφιά και την άνεση του κατοικίδιου σας.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και κάντε τις χαριτωμένες ουρίτσες των σκύλων σας χαρούμενες!

GNTD Κομμωτήριο Σκύλων
Γιώργος Βάρσος
Τηλ. επικοινωνίας: 6976514639
Κωνσταντινουπόλεως 55β
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση