Super League 1: Ανακοινώθηκαν ξένοι διαιτητές για τα Άρης – ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – Λαμία και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 11:14 Super League 1: Ανακοινώθηκαν ξένοι διαιτητές για τα Άρης – ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – Λαμία και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Φωτό: intime

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1, με ξένους ρέφερι να σφυρίζουν τα Άρης – ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – Λαμία και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, θα βρίσκεται ο Ισραηλινός διαιτητής Όρελ Γκρίνφιλντ, ο οποίος ανήκει στην elite κατηγορία της UEFA, ενώ στο άλλο ματς τίτλου, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Λαμία, με διαιτητή τον Δανό Χάνσεν Μόρτεν Κροχ.

Τέλος, ξένος διαιτητής θα βρεθεί και στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, με την ΕΠΟ να ορίζει τον Πορτογάλο, Λουίς Γκοντίνιο.

Οι διαιτητές στην 10η αγωνιστική των πλέι οφ

Άρης – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Γκρίνφελντ

Βοηθοί: Χασά, Γιαρκόνι

VAR: Μπαρ, Ψαρρής

Τέταρτος: Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Γκοντίνιο

Βοηθοί: Τεϊσέιρα, Μπρας

VAR: Εστέβες, Κωνσταντίβου

Τέταρτος: Ευαγγέλου

ΑΕΚ – Λαμία

Διαιτητής: Κροχ

Βοηθοί: Χουμελγκάρντ, Βόλενμπεργκ

VAR: Ράνσεν, Νικολακάκης

Τέταρτος: Μανούχος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση