Σαββατοκύριακο στο Βελούχι σημαίνει...πάρτυ!!!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 08:12 Σαββατοκύριακο στο Βελούχι σημαίνει...πάρτυ!!!

Εσύ ακόμα ψάχνεις τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο με την παρέα σου;

Ένας άκρως αλπικό τοπίο σε περιμένει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου με δύο μοναδικά events με την υπογραφή των Subreal Prisoners.

Μουσική που θα σε μαγέψει...

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου απέχει μόλις 78χλμ. από τη Λαμία. Πάρε λοιπόν την παρέα σου, την καλύτερη διάθεση σου και μπες και εσύ στο ρυθμό του πάρτυ!

Και για μεγαλύτερη ευκολία, θα υπάρχει mini bus που θα μεταφέρει κόσμο από το τελευταίο παρκαρισμένο αυτοκίνητο μέχρι το Parking.

Οι  Subreal Prisoners θα είναι εκεί το Σάββατο και την Κυριακή με ήχους που θα σε παρασύρουν…

Τα πάρτυ στο Βελούχι έχουν την ατμόσφαιρα που αναζητάς, πάρε τους φίλους σου και απολαύστε το!

 

 

Οι Subreal Prisoners είναι μια ομάδα που αποτελείται από δύο νέους, γεννημένους στη Θεσσαλονίκη.  Στόχος τους είναι να αναδείξουν διάφορα όμορφα μέρη της Ελλάδα, πλαισιώνοντάς τα με την κατάλληλη μουσική, από τους καλύτερους DJs της Ελλάδος.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου διαθέτει 18 πίστες σκι, χωρισμένες σε χρωματικές ζώνες, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας, μία εκ των οποίων είναι μαύρη και μία κόκκινη με το όνομα Ηρακλής, που ξεκινά από την κορυφή και καταλήγει στη βάση του αναβατήρα.

Δύο από τις πίστες του είναι για snowboard και 4 ελευθέρας διαδρομής εντός ορίων του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Έχει σύγχρονους εναέριους αναβατήρες ενώ φημίζεται για το καλής ποιότητας χιόνι του και για τις νυχτερινές χιονοδρομίες του στις δυο καλύτερες φωτιζόμενες πίστες στην Ελλάδα.

Το Χιονοδρομικό κέντρο προσφέρει για μεγάλη χρονική περίοδο χιονοκάλυψη αφού στην περιοχή επικρατούν καθ’ όλη τη χειμερινή περίοδο χαμηλές θερμοκρασίες οι οποίες διατηρούν το χιόνι σε άριστη κατάσταση.

Στη σχολή σκι, οι αρχάριοι θα βρουν εκπαιδευτές αλλά και εξοπλισμό ενοικίασης σκι, snowboard, μέχρι και τα περίφημα snowmobiles.

Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου
Ακολουθήστε τους στο Instagram: velouchi4mount
Βρείτε τους στο Facebook: Velouchi4mount
Επισκεφθείτε το velouchi4mount.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948709301

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση