Λαμία: Για σχολικά; Στο «Σοφιανός» φυσικά! Φέτος με μια μεγάλη έκπληξη!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 07:10 Λαμία: Για σχολικά; Στο «Σοφιανός» φυσικά! Φέτος με μια μεγάλη έκπληξη!

Για τη νέα σχολική χρονιά το βιβλιοχαρτοπωλείο Sofianos pen-paper.gr μας έχει ετοιμάσει μια έκπληξη! Μεγάλωσαν, "έβαλαν τα καλά τους" και ανυπομονούν να μας εντυπωσιάσουν με την απίστευτη ποικιλία και τις ασυναγώνιστες τιμές τους!!!

Μόλις περάσεις την πόρτα του νέου καταστήματος, μπαίνεις σε έναν κόσμο προσφορών, με τη μεγαλύτερη ποικιλία σχολικών ειδών!

Τα πιο τρελά σχέδια σε επώνυμες τσάντες και κασετίνες, σχολικά, ξενόγλωσσα βιβλία και βοηθήματα αλλά και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, όπως πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

Το προσωπικό τους βρίσκεται πάντα στη διάθεσή μας, να μας εξυπηρετήσει άμεσα με τον καλύτερο τρόπο ενώ χάρη στη νέα διαμόρφωση του καταστήματός τους ο συνωστισμός μειώνεται όσο το δυνατόν περισσότερο για να κάνουν τις αγορές μας όσο πιο άνετες γίνεται!

Και για όσους θέλουν τη σχολική τους λίστα έτοιμη από την άνεση του σπιτιού τους, στο pen-paper.gr μπορούμε να κάνουμε την παραγγελία μας και να την παραλάβουμε από το κατάστημα ή να μας την φέρουν στην πόρτα μας!

Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή…!

Το βιβλιοχαρτοπωλείο Sofianos pen-paper.gr μας ετοιμάζει πολλές ακόμη εκπλήξεις στις αρχές του Οκτώβρη! Μείνετε συντονισμένοι!!!

Καλή σχολική χρονιά!!!


«Sofianos pen & paper»
Λεωνίδου 4, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 39322
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Faebook:
SOFIANOS pen&paper
www.pen-paper.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση