Λαμία: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 11:10 Λαμία: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση και τη συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη…

Πλημμύρισε από φως, κόσμο και κέφι απόψε η Λαμία, στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Πάρκου που σήμανε και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος με τη βοήθεια της παρουσιάστριας της μουσικής εκδήλωσης Βίκυς Χατζηβασιλείου, αλλά και των μικρών και μεγάλων δημοτών που γέμισαν το κέντρο της πόλης, μέτρησαν αντίστροφα προκειμένου το πανύψηλο έλατο να φωταγωγηθεί από τα χιλιάδες λαμπάκια που το στολίζουν.

Μαζί και όλες οι πλατείες της πόλης, αλλά και οι δρόμοι σε διάφορα σημεία της Φθιωτικής πρωτεύουσας.

Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου και ακολούθησε συναυλία με το «δικό μας» Γιώργο Τσαλίκη, μαζί με τη Μαλού και τους Kings, που ξεσήκωσαν το πλήθος με τα τραγούδια τους.

Παρών και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, που έδωσε τις ευχές τους για Καλά χριστούγεννα και χαρούμενες γιορτές.

Στην γιορτή για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Λαμία βρέθηκε και ο βουλευτής Φθιώτιδας και ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί μόνο την αρχή των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πρωτεύουσα της Ρούμελης, σύμφωνα με το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής (Δείτε ΕΔΩ).

Δείτε βίντεο από την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Πάρκου, που πλημμύρισε από κόσμο.

Δείτε πολλές φωτογραφίες από τη γιορτή του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και το στολισμό της πόλης:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση