Καινούργιος υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος στο MediOne Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 07:20 Καινούργιος υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος στο MediOne Αταλάντης

Ο όμιλος MediOne στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής του, επενδύει αδιάκοπα σε νέες ιατρικές μονάδες όπως και στην ανανέωση του ιατρικού του εξοπλισμού.

Στο MediOne Αταλάντης προχωρούμε στην εγκατάσταση ενός νέου Υπερσύγχρονου, Πολυτομικού (120 τομών ανά δευτερόλεπτο) Αξονικού Τομογράφου, η οποία ξεκινά την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023. Ο συγκεκριμένος Αξονικός είναι ο μοναδικός σε όλο το νομό
Φθιώτιδος και έχει τη δυνατότητα διενέργειας υψηλής ποιότητας εξετάσεων σε πολύ σύντομο χρόνο, ενώ η δόση ακτινοβολίας είναι εξαιρετικά μειωμένη λόγω της τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει.

Έχει τη δυνατότητα διενέργειας υψηλής ποιότητας Εξειδικευμένων Εξετάσεων, όπως αξονική στεφανιογραφία, αξονική εντερογραφία, αξονική αγγειογραφία εγκεφάλου, αξονική αγγειογραφία καρωτίδων κ.α. Οι λήψεις του αξονικού τομογράφου επεξεργάζονται με ειδικό Υπερσύγχρονο λογισμικό και αναλύονται από ιατρό ακτινοδιαγνώστη, εξειδικευμένο στην αξονική τομογραφία.

Με γνώμονα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης προς τον άνθρωπο, η νέα αυτή επένδυση σηματοδοτεί μία νέα εποχή στη διάγνωση παθήσεων της καρδιάς, του πνεύμονα, των αγγείων, του εγκεφάλου, του ήπατος, του γαστρεντερικού συστήματος, του
ουροποιητικού συστήματος και του μυοσκελετικού και αποτελεί έκφραση της δέσμευσης μας για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Η απόφαση μας αυτή αναβαθμίζει αυτόματα τις παροχές της πρωτοβάθμιας υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.

Τα τελευταία χρόνια ο όμιλος MediOne έχει μετεξελιχθεί σε έναν κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα, διατηρώντας σταθερές τις αξίες της επιχειρηματικότητας που έχει εμφυσήσει ο ιδρυτής της.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, με αίσθημα υπευθυνότητας.

MediOne: Αξίας μας ο άνθρωπος...

MediOne Αταλάντης
Διεύθυνση: 1ο χλμ. Επαρχ. Οδού Σκάλας - Αταλάντης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22330 80500

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Όμιλος MediOne •Διαγνωστικά Κέντρα •Πολυιατρεία (Αταλάντη)

Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινά: 07:00 - 21:00
Σάββατο: 08:00 - 14:30

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση