Θεσσαλονίκη: 50χρονος έστειλε 180 απειλητικά μηνύματα στην παντρεμένη πρώην ερωμένη του – «Φταίει ο άντρας της» είπε στο δικαστήριο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 12:30 Θεσσαλονίκη: 50χρονος έστειλε 180 απειλητικά μηνύματα στην παντρεμένη πρώην ερωμένη του – «Φταίει ο άντρας της» είπε στο δικαστήριο

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε 10 μήνες φυλάκιση

Θύμα του εραστή της ο οποίος δε σταματάει να την ενοχλεί στέλνοντας απειλητικά μηνύματα σε εκείνη και τον σύζυγό της, παρόλο που έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια από τη τελευταία φορά που συνευρέθηκαν ερωτικά, κατήγγειλε ότι έπεσε μία 45χρονη γυναίκα με αποτέλεσμα η υπόθεση να απασχολήσει το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας και όπως κατέθεσε στο δικαστήριο, με τον 50χρονο κατηγορούμενο διατηρούσε, παράλληλα με τον σύζυγό της, ερωτική σχέση για σχεδόν έναν χρόνο, μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2017, όταν η ίδια αποφάσισε να σταματήσουν τις συνευρέσεις τους και να αφοσιωθεί στον σύζυγο και τα δύο της παιδιά.

Παρόλο που η μάρτυρας κατέθεσε ότι ήταν ξεκάθαρη απέναντί του ζητώντας του να τερματίσουν τη σχέση τους αλλά και κάθε επικοινωνία που είχαν, εκείνος συνέχισε – μέχρι και σήμερα – να την ενοχλεί με τηλεφωνικές κλήσεις και γραπτά μηνύματα, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει τρόμο και ανησυχία, αφού σε αυτά εξαπέλυε, μεταξύ άλλων, απειλές και ύβρεις για την ίδια, τον σύζυγό της αλλά και για την ενήλικη κόρη της.

Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με την παθούσα, μόνο τον τελευταίο μήνα ο κατηγορούμενος της έστειλε συνολικά 180 γραπτά μηνύματα στο κινητό της και έτσι αποφάσισε να μεταβεί στην αστυνομία και να υποβάλει καταγγελία εις βάρος του. «Έχω αποκλείσει τον αριθμό του αλλά και πάλι βρίσκει τρόπο να επικοινωνεί μαζί μου και να λαμβάνω τα μηνύματά του», είπε.

«Φταίει ο… σύζυγoς»

Από την πλευρά του ο 50χρονος υποστήριξε στην απολογία του ότι γνώρισε την ερωμένη του καθώς δουλεύανε σε πολύ κοντινές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης και ότι δεν είχαν ερωτικό δεσμό, ωστόσο βρίσκονταν κάθε απόγευμα για μία ώρα όταν τέλειωναν από τη δουλειά και πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι έστελνε αδιάκοπα μηνύματα στην γυναίκα, όμως υποστήριξε ότι αυτή του την ενέργεια την προκάλεσε ο σύζυγός της ο οποίος αν και γνώριζε για την παράνομη σχέση της συζύγου του και στην αρχή δεν είχε πρόβλημα, λίγο πριν διακόψουν τις επαφές τους ξεκίνησε να τον παρακολουθεί με άμεσους και έμμεσους τρόπους με αποτέλεσμα να χάσει την υπομονή του.

«Για έναν χρόνο βρισκόμασταν για μία ώρα κάθε απόγευμα και μετά πήγαινε στον άντρα της. Δεν είχε πρόβλημα στην αρχή ο σύζυγός της, δεν ήταν ποτέ σε διάσταση. Μόλις ζήτησε να διακόψουμε, ο σύζυγός της μου έστειλε μέχρι και μπράβους στην επιχείρηση που εργαζόμουν τότε. Αναγκάστηκα να αλλάξω εργασία και να φύγω από τη Θεσσαλονίκη. Ανεχόμουν αυτή την κατάσταση για χρόνια για να είναι καλά εκείνη. Παραδέχομαι ότι έστελνα υβριστικά μηνύματα και στους δύο γιατί αγανάκτησα, δεν θα τους πλησίαζα όμως για να τους κάνω κακό», είπε.

Το δικαστήριο δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του και τον έκρινε ένοχο, επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης δέκα μηνών. Μάλιστα, λόγω της συμπεριφοράς του η οποία ήταν κατ εξακολούθηση και δεν φάνηκε να δείχνει καμία μεταμέλεια, το δικαστήριο αποφάσισε να μην αναστείλει την ποινή φυλάκισης. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος θα παραμείνει εκτός φυλακής, μέχρι τουλάχιστον την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, αφού η έφεσή του έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής, υπό τους όρους της μη προσέγγισης και επικοινωνίας με την γυναίκα.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση