Λαμία: Στο Madlen Home οι λαμπάδες έχουν και φέτος την τιμητική τους!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 09:00 Λαμία: Στο Madlen Home οι λαμπάδες έχουν και φέτος την τιμητική τους!

Το Madlen Home βρίσκεται στη Ροζάκη Αγγελή 12 και είναι το κατάστημα που σίγουρα θα λατρέψεις!

Αν ψάχνεις που θα βρεις όμορφες και ξεχωριστές λαμπάδες για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τότε σίγουρα σου έχουμε την καλύτερη πρόταση!

Ένας ανακαινισμένος χώρος πλημμυρισμένος με στυλ και πολλές όμορφες ιδέες για δώρα, αλλά και προτάσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού σε περιμένουν.

Στο Madlen Home θα βρεις την ωραιότερη λαμπάδα για το βαφτιστήρι σου και για όλους όσους αγαπάς.

Χειροποίητες λαμπάδες, γεμάτες με χρώμα, εντυπωσιακές, με ξεχωριστό άρωμα, είναι τόσες πολλές οι επιλογές...

Στο Madlen Home επίσης θα βρεις πολλά πασχαλινά δώρα και διακοσμητικά για το σπίτι αλλά και πρωτότυπες ιδέες για δώρα όλο το χρόνο.

Είναι η καταλληλότερη στιγμή για να επισκεφθείς το Madlen Home και να βρεις όλα όσα ψάχνεις για το σπίτι ή το εξοχικό σου!

Διακόσμησε το χώρο σου με μοναδικά κομμάτια από τις εταιρείες Inart, Espiel και Zaros Home Guru.

Στη Ροζάκη Αγγελή 12 θα βρεις μικροέπιπλα, μεγάλη ποικιλία από είδη σερβιρίσματος, πρωτότυπα και άκρως μοντέρνα διακοσμητικά, τα απαραίτητα αξεσουάρ για το πασχαλινό τραπέζι και μοναδικές προτάσεις διακόσμησης.

Μπες τώρα και στο eshop του καταστήματος και βρες τις ομορφότερες ιδέες και λύσεις για το σπίτι στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Madlen Home
Ροζάκη Αγγελή 12
Τηλέφωνο: 2231022864
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Eshop: Madlenhome.gr
Facebook:
Madlenhome.gr
Instagram: madlen_home_gift

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση